Λένα Δροσάκη: Αντιμετώπισα τον φόβο μου και τα τραύματά μου με το να μιλήσω

Καλεσμένη στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού «Καλύτερα δε γίνεται» βρέθηκε την Κυριακή, 27 Νοεμβρίου η Λένα Δροσάκη. Η ηθοποιός ρωτήθηκε μεταξύ άλλων πως νιώθει, με φόντο την δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη και το κίνημα του MeToo, έναν χρόνο ύστερα από τα όσα έχουν λάβει χώρα.

Δίκη Φιλιππίδη: «Αν δεν μου κάτσεις δεν θα περάσεις» – Ξέσπασε σε λυγμούς η Λένα Δροσάκη

«Είμαι καλύτερα γιατί αντιμετώπισα τον φόβο μου, τα τραύματά μου με το να μιλήσω, να σταθώ αντάξια των συνθηκών. Νιώθω ότι υπερασπίστηκα τον εαυτό μου και όχι μόνο τον εαυτό μου… πόσα στόματα δεν έχουν ανοίξει. Είμαι υπερήφανη που η κοινωνία μετακινείται και αντιλαμβάνεται ότι δεν είναι μόνο έτσι τα πράγματα. Έχει δρόμο όμως ακόμα για να έρθει η επόμενη μέρα, για όλους μας» απάντησε η Λένα Δροσάκη.

Και ανέφερε στην συνέχεια η Λένα Δροσάκη: «Έχω αρχίσει και αντιλαμβάνομαι ότι τα πράγματα θα μετακινηθούν σε μία άλλη τροχιά, προς το φως, προς την δικαιοσύνη μόνο όταν παίρνουμε θέση και η κυρία Δανδουλάκη είναι μία από αυτές που θα αλλάξουν την τροχιά, γιατί πήρε θέση και σε όλη της την ζωή έχει αποδείξει πόσο μεγάλη κυρία είναι».

Δίκη Πέτρου Φιλιππίδη: «Υπήρχε ένα έντονο ψυχολογικό κυνηγητό στην Λένα Δροσάκη» – Τι κατέθεσε η Κάτια Δανδουλάκη

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ