Στέλιος Καζαντζίδης: Οι όροι του για να τραγουδήσει και το περιστατικό με την χειροβομβίδα

Ένα περιστατικό που συνέβη κατά την δεκαετία του ’60 ανάμεσα στον Στέλιο Καζαντζίδη και τον υπόκοσμο αναφέρθηκε στο βίντεο της εκπομπής «Πρόσωπα με τον Χρίστο Βασιλόπουλο», το οποίο είναι αφιερωμένο στον αείμνηστο τραγουδιστή.

«Υπήρξε κακοποιός ο οποίος απασφάλισε χειροβομβίδα για να τον απειλήσει μέσα στο κατάστημα;» ρώτησε συγκεκριμένα για τον σπουδαίο καλλιτέχνη, στο βίντεο της ΕΡΤ1, την τελευταία σύζυγο του τραγουδιστή, Βάσω Καζαντζίδη, ο παρουσιαστής, με την ίδια να επιβεβαιώνει το γεγονός και να προσθέτει: «Του είπε ‘απόψε τελειώνεις΄. Γιατί όχι στο δικό μου μαγαζί και πας στου τάδε».

Μάλιστα, το αφιερωματικό βίντεο της ΕΡΤ1 παρουσιάζει και τους όρους που έθετε όπου εμφανιζόταν, ο Στέλιος Καζαντζίδης προκειμένου να τραγουδήσει.

«Στα μαγαζιά που δουλεύουν με την Μαρινέλλα απαιτεί να μπορεί να έρθει η οικογένεια να διασκεδάσει. Εκεί λοιπόν ελέγχει ακόμη και την κουζίνα και τον φαγητό που θα σε σερβίρουν, τους τιμοκαταλόγους, τις κοπέλες που δουλεύουν, απαγορεύει να κάθονται στα τραπέζια των πελατών και φυσικά αλλάζει και τον τρόπο πληρωμής» λέει στο βίντεο ο συνεργάτης του Νίκος Τζανιδάκης.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ