Συγκινημένος ο Λευτέρης Πανταζής: Η Κόνι είναι το σουξέ της ζωής μου

Συγκινημένος ήταν ο Λευτέρης Πανταζής με την παρέμβαση της κόρης του, Κόνι Μεταξά, στην εκπομπή “Ενώπιος Ενωπίω“.

Αρχικά εκείνη σχολίασε πως είναι το πρότυπό της στα επαγγελματικά, αλλά ο πατέρας Λευτέρης είναι μια πονεμένη ιστορία.

«Είναι λίγο πονεμένη ιστορία, δεν θα πω ψέματα. Με ρωτάνε πώς είναι να έχεις πατέρα τον Λευτέρη Πανταζή, δεν μπορώ να απαντήσω σε αυτή την ερώτηση γιατί δεν ξέρω πώς είναι να μην έχεις πατέρα τον Λευτέρη Πανταζή. Για μένα αυτό ήταν η πραγματικότητά μου, η ζωή μου, η καθημερινότητά μου με έναν πατέρα ο οποίος είναι super star», ανέφερε για τον τραγουδιστή πατέρα της.

Στη συνέχεια εξομολογήθηκε: «Υπήρχε ένα μικρό ποσοστό που μπορούσε να αφιερώσει στην οικογένεια και στο παιδί του (…)

Πέρασαν πολλά χρόνια για να μπορέσω να είμαι εντάξει με αυτό, αλλά πλέον ως καλλιτέχνης κι εγώ μπορώ να τον δικαιολογήσω, μπορώ να τον συγχωρέσω γιατί κάτι το οποίο δεν μου το έχει δώσει σε αυτόν τον τομέα, μου το έχει δώσει αλλού και με έχει μάθει πώς μπορώ να είμαι καλός επαγγελματίας και να δω τι δεν θέλω να κάνω εγώ όταν κάνω οικογένεια».

«Την αγαπώ, την ευχαριστώ για τη συγχώρεση. Προσπαθώ, όχι να γίνω καλύτερος πατέρας. Ποτέ δεν άλλαξα. Πάντα ήμουν μπαμπάς της, πάντα την λάτρευα και προσπαθώ κάθε μέρα να γίνομαι καλύτερος», είπε ο Λευτέρης Πανταζής από την πλευρά του λίγο πριν ολοκληρωθεί η παρέμβαση της κόρης του στο «Ενώπιος Ενωπίω».

Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα και εμφανώς συγκινημένος τόνισε πως «Η Κόνι είναι το σουξέ της ζωής μου».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ