Sydney Sweeney: Η γοητευτική ηθοποιός ήθελε μείωση στήθους στο γυμνάσιο

Η Sydney Sweeney αποκάλυψε ότι παραλίγο να υποβληθεί σε πλαστική επέμβαση ως έφηβη. Η 26χρονη ηθοποιός του «Euphoria» θυμόταν ότι ήταν τόσο ανασφαλής για το μεγάλο στήθος της σε όλη τη διάρκεια του γυμνασίου που ονειρευόταν να κάνει μείωση στήθους.

«Όταν ήμουν στο γυμνάσιο, ένιωθα άβολα για το πόσο μεγάλοήταν το στήθος μου και έλεγα ότι όταν έκλεινα τα 18, επρόκειτο να βρω δουλειά και πλαστικό χειρουργό για το στήθος για να τα μικρύνω», είπε η ηθοποιός στο Glamour UK, σε μια συνέντευξη που δημοσιεύτηκε την Τρίτη.

«Και η μαμά μου μου είπε: «Μην το κάνεις. Θα το μετανιώσεις στο κολέγιο». Και είμαι τόσο χαρούμενη που δεν το έκανα. Μου αρέσουν. Είναι οι καλύτεροί μου φίλοι», πρόσθεσε.

Η Sweeney που μεγάλωσε στην επαρχία του Αϊντάχο, ενθάρρυνε όλες τις γυναίκες να επιδείξουν τα προτερήματά τους. «Πρέπει να είσαι υπερήφανη για αυτό που έχεις. Το έχεις. Αγαπησέ το», τόνισε.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sydney Sweeney (@sydney_sweeney)


Ωστόσο, η σταρ του «White Lotus» δεν ήταν πάντα τόσο σίγουρη όσο σήμερα. «Πέρασα από αυτή τη διαδικασία κάλυψης του σώματός μου σε τόσο νεαρή ηλικία, αλλά μόλις έγινα πιο σίγουρη με τον εαυτό μου, άλλαξε αυτό», τόνισε. «Θέλω να δείξω στα κορίτσια ότι είναι καταπληκτικό και όμορφο και ενδυναμωτικό να έχουμε τα σώματα που έχουμε», συνέχισε.

«Το σώμα όλων είναι όμορφο. Όταν έχεις αυτοπεποίθηση και είσαι χαρούμενος μέσα σου, είναι όταν το δείχνεις πραγματικά στους άλλους ανθρώπους» σχολίασε.

Η Sweeney, η οποία προωθεί την επερχόμενη romcom της “Anyone But You”, έχει συνδεθεί σε δημοσιεύματα με τον συμπρωταγωνιστή της, Glen Powell, παρά το γεγονός ότι αρραβωνιάστηκε με τον επιχειρηματία Jonathan Davino, 38, σχεδόν πριν από δύο χρόνια.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sydney Sweeney (@sydney_sweeney)


Η ξανθιά καλλονή έδωσε μια σπάνια ενημέρωση για την πρόοδο στον προγραμματισμό του γάμου της νωρίτερα αυτό το μήνα. Ο αρραβωνιαστικός της, ο οποίος είναι 13 χρόνια μεγαλύτερός της, συνεργάζεται στενά μαζί της ως συμπαραγωγός στο “Anyone But You”, με αποτέλεσμα πολλοί να πιστεύουν ότι οι ερωτικές αλληλεπιδράσεις της με τον Πάουελ ήταν απλώς ένα κόλπο δημοσίων σχέσεων.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sydney Sweeney (@sydney_sweeney)

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ