Στάθης Σχίζας για τον τσακωμό με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Εντάξει, συμβαίνουν αυτά

Το φως της δημοσιότητας είδε πρόσφατα ένας τσακωμός που είχε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και ο Στάθης Σχίζας στα μπουζούκια. Το ζευγάρι έχει χωρίσει εδώ και κάποιους μήνες και βρέθηκαν τυχαία στο ίδιο νυχτερινό κέντρο, όπου και διαδραματίστηκε ο καυγάς.

Μάλιστα η εκπομπή “Καλοκαίρι #yes” παρουσίασε και βίντεο από την στιγμή του τσακωμού. Όπως είχε εξηγήσει τότε η δημοσιογράφος της εκπομπής το πρώην ζευγάρι συναντήθηκε τυχαία στο μαγαζί όπου η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου γιόρταζε με τους φίλους της την ονομαστική της εορτή. Ο Στάθης Σχίζας πετούσε λουλούδια στην Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και ο καυγάς εκτυλίχθηκε αφού ο πρώην παίκτης του Survivor πήγε να της μιλήσει.

Σήμερα ο Στάθης Σχίζας βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της Μπέττυς Μαγγίρα, “I Love Σου Κου” και απάντησε για τον καυγά του με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου. Συγκεκριμένα είπε: «Εσείς είδατε μια σκηνή στο τέλος. Αυτό! Αλλά εντάξει, είδατε ένα ζευγάρι… Και εσύ έχεις χωρίσει, τα έχεις ξαναβρεί… Είδες ένα ζευγάρι που είχε έναν καβγά. Είχαμε να βρεθούμε περίπου τρεις μήνες. Εντάξει, συμβαίνουν αυτά. Τώρα είμαι τέλεια, ετοιμάζω ένα μαγαζί στο Κολωνάκι».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ