Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Είμαστε σουηδικό πρώην ζευγάρι με τον Κωνσταντίνο Βασάλο

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος βρέθηκε καλεσμένος στη Δάφνη Καραβοκύρη και μεταξύ άλλων μίλησε και για την πρώτη του ερωτική επαφή. Με αφορμή τις δηλώσεις του η Ευρυδίκη Βαλαβάνη τον πήρε τηλέφωνο, ενώ βρισκόταν στον αέρα της εκπομπής του Κώστα Τσουρού.

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος αστειεύτηκε με το τηλεφώνημα της Ευρυδίκης Βαλαβάνη, λέγοντας πως σιδερώνει τη σημαία της Σουηδίας:

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Είσαι στον αέρα πρόσεχε τι θα πεις. Έχουμε να σου κάνουμε δύο ερωτήσεις εδώ με όλα τα παιδιά.

Κωνσταντίνος Βασάλος: Με πετύχατε και πάνω στο σιδέρωμα τώρα.

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Από πότε γίνεται αυτό;

Κωνσταντίνος Βασάλος: Σιδέρωνα τη σημαία της Σουηδίας, τώρα θα την κρεμάσω στο σπίτι!

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Είμαστε σουηδικό πρώην ζευγάρι!

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Κωνσταντίνος Βασάλος είχαν γνωριστεί στο Survivor και διατηρούσαν εδώ και αρκετά χρόνια σχέση. Το ζευγάρι πριν από κάποιους μήνες αποφάσισε να τραβήξει χωριστούς δρόμους, όμως έχουν επιβεβαιώσει ότι διατηρούν καλές σχέσεις. Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη πρόσφατα παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ! και τον Πάνο Τσουκάρα και ανάμεσα σε άλλα μίλησε για την περίοδο που η προσωπική της ζωή είδε το φως της δημοσιότητας, καθώς και για τον χωρισμό της από τον Κωνσταντίνο Βασάλο.

«Μετά το Survivor η προσωπική μου ζωή σχολιαζόταν και είναι λογικό. Η αναγνωρισιμότητα αυτή όμως με έχει φέρει αρκετές φορές σε πολύ δύσκολη θέση» είπε αρχικά.

«Δεν είναι μόνο ο χωρισμός. Και όταν ήμασταν ζευγάρι ερχόμασταν συχνά σε πολύ δύσκολη θέση. Συχνά κυκλοφορούσαν δημοσιεύματα που έγραφαν: «Βλέπουμε τη Βαλαβάνη με φουσκωμένη κοιλιά, άρα είναι έγκυος». Μετά με έπαιρναν τηλέφωνο γνωστοί μου και μου έλεγαν «με το καλό». Ήταν πάρα πολύ άβολο.

Όσον αφορά το θέμα του χωρισμού, ήταν μια κοινή μας απόφαση με τον Κωνσταντίνο, μετά από έξι χρόνια που ήμασταν μαζί, ότι δεν θέλουμε να μιλήσουμε γι’ αυτό. Πολλοί τότε έλεγαν: «Αφού ως ζευγάρι δημοσιεύατε πράγματα από την καθημερινότητά σας, γιατί δεν μιλάτε για τον χωρισμό σας»; Ήταν, όμως, ένα προσωπικό μας θέμα και είχαμε δικαίωμα να το κάνουμε έτσι, γιατί έτσι το θέλαμε» εξήγησε αναφερόμενη στα παλαιότερα δημοσιεύματα για τον χωρισμό της από τον Κωνσταντίνο Βασάλο.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ