Ευρυδίκη Βαλαβάνη για τον χωρισμό της από τον Κωνσταντίνο Βασάλο: «Είχαμε δικαίωμα να το κάνουμε έτσι»

Συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ! και τον Πάνο Τσουκάρα παραχώρησε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη. Η δημοσιογράφος που φέτος συμμετέχει στην εκπομπή του Κώστα Τσουρού «Ακόμα Δεν Είδες Τίποτα», μίλησε μεταξύ άλλων για την περίοδο που η προσωπική της ζωή είδε το φως της δημοσιότητας, καθώς και για τον χωρισμό της από τον Κωνσταντίνο Βασάλο.

«Μετά το Survivor η προσωπική μου ζωή σχολιαζόταν και είναι λογικό. Η αναγνωρισιμότητα αυτή όμως με έχει φέρει αρκετές φορές σε πολύ δύσκολη θέση» είπε αρχικά.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στα παλαιότερα δημοσιεύματα για τον χωρισμό της από τον Κωνσταντίνο Βασάλο: «Δεν είναι μόνο ο χωρισμός. Και όταν ήμασταν ζευγάρι ερχόμασταν συχνά σε πολύ δύσκολη θέση. Συχνά κυκλοφορούσαν δημοσιεύματα που έγραφαν: «Βλέπουμε τη Βαλαβάνη με φουσκωμένη κοιλιά, άρα είναι έγκυος». Μετά με έπαιρναν τηλέφωνο γνωστοί μου και μου έλεγαν «με το καλό». Ήταν πάρα πολύ άβολο.

Όσον αφορά το θέμα του χωρισμού, ήταν μια κοινή μας απόφαση με τον Κωνσταντίνο, μετά από έξι χρόνια που ήμασταν μαζί, ότι δεν θέλουμε να μιλήσουμε γι’ αυτό. Πολλοί τότε έλεγαν: «Αφού ως ζευγάρι δημοσιεύατε πράγματα από την καθημερινότητά σας, γιατί δεν μιλάτε για τον χωρισμό σας»; Ήταν, όμως, ένα προσωπικό μας θέμα και είχαμε δικαίωμα να το κάνουμε έτσι, γιατί έτσι το θέλαμε».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ