Μαρία Ιωαννίδου: «Είμαι τεκνατζού, όταν δω τον Κωνσταντίνο Βασάλο θα του την “πέσω”»

Στη συνέντευξή της, στο breakfast@Star η Μαρία Ιωαννίδου μίλησε για τη φωτογράφιση που είχε κάνει για το Playboy στο παρελθόν, καθώς και τις δηλώσεις της σχετικά με την ηλικία της.

  • Η ηθοποιός και χορεύτρια είπε ότι σκόπευε να μηνύσει τη Google για τα αποτελέσματα αναζήτησης που εμφανίζονται σχετικά με την ηλικία της ενώ τόνισε ότι θα πάρει τον κ. Κούγια για να την εκπροσωπήσει.

«Θα πάρω τον κ. Κούγια να με εκπροσωπήσει» είπε χαρακτηριστικά η Μαρία Ιωαννίδου, γελώντας.

  • Επίσης, ανέφερε ότι πάντα υποκύπτει στο χρώμα του χρήματος και αποκάλυψε τα χρήματα που πήρε από τη φωτογράφισή της στο Playboy. Σε χιουμοριστικό τόνο, εξέφρασε τη διάθεσή της να συμμετάσχει ξανά σε τέτοιες φωτογραφήσεις και ανέφερε ότι “κρατιέται” καλά.

«Πάντα υπέκυπτα στο χρώμα του χρήματος. Πήρα χοντρά χρήματα από τη φωτογράφιση στο Playboy. Θα τσιτσιδωνόμουν ξανά, σίγουρα. “Κρατιέμαι” καλά», ανέφερε.

  • Σε άλλο σημείο, μίλησε για τον Κωνσταντίνο Βασάλο, τον οποίο είχε θαυμάσει στο παρελθόν. Πάντα με χιουμοριστική διάθεση εξέφρασε την πρόθεσή της να προσεγγίσει τον Βασάλο και να του προτείνει να την παντρευτεί, καθώς είπε ότι είναι “τεκνατζού” και πως θα πήγαινε ακόμα και φυλακή γι’ αυτόν.

«Είμαι τεκνατζού, τι να κάνουμε; Όταν δω τον Κωνσταντίνο Βασάλο θα του την “πέσω” και θα του πω “παντρέψου με”. Πάω και φυλακή για τον Βασάλο! Τελείωσε!»

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ