Σταματίνα Τσιμτσιλή: Έκαναν μάθημα ηθικής και δημοσιογραφίας άνθρωποι που έχουν κάνει χειρότερα πράγματα

Μεγάλες διαστάσεις έχει πάρει το ρεπορτάζ που βγήκε από την εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή την Δευτέρα (4/12), αναφορικά με την προσωπική ζωή του Γιάννη Στάνκογλου. Ο ηθοποιός αρνήθηκε πως έχει νέα σχέση και η Σταματίνα Τσιμτσιλή χθες ζήτησε και δημοσίως συγγνώμη. Σήμερα η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στην τροπή που πήρε το θέμα και δεν έκρυψε την δυσανασχέτησή της με πράγματα που ειπώθηκαν.

«Με αφορμή όλα όσα έγιναν με τον Γιάννη Στάνκογλου, με στεναχώρησε πάρα πολύ η τροπή που πήρε. Θεωρώ ότι ο τρόπος που παίξαμε εμείς αυτό το θέμα, όπως το παίξαμε, ότι ένας νέος, όμορφος άντρας, δημοσιοποιημένα χωρισμένος, μάλλον ερωτεύτηκε, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, δεν ήταν κάτι για να τον στεναχωρήσει», ανέφερε αρχικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Στη συνέχεια πρόσθεσε ότι: «Απλά μετά άνοιξε ο ασκός του Αιόλου, συνέχισαν άλλοι, είπαν ονόματα που δεν ίσχυαν, είπαν πράγματα που δεν ίσχυαν, ενεπλάκησαν τρίτα πρόσωπα. Έκαναν μάθημα ηθικής και δημοσιογραφίας άνθρωποι που έχουν κάνει χειρότερα πράγματα. Μένω στην ουσία, όταν με πήρε ο Γιάννης και μου μίλησε ευγενικά και κατάλαβα ότι στεναχωρήθηκε με αυτή την ιστορία, του είπα: «Γιάννη μου γράψε λάθος και πρώτη θα βγω να το πω». Το να έχεις το θάρρος να καταλάβεις ότι κάπου μπορεί κάποιον να τον στεναχώρησες και να κάνεις ένα βήμα πίσω για μένα είναι δύναμη, δεν είναι αδυναμία. Έτσι πορεύομαι εγώ».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ