Σπύρος Μαρτίκας για Μαρία Αντωνά: «Η δεύτερη μεγαλύτερη ανακάλυψη της ανθρωπότητας είναι το μακιγιάζ»

Τον Σπύρο Μαρτίκα συνάντησε η κάμερα της εκπομπή της Ελένης Χατζίδου και του Ετεοκλή Παύλου. Ο πρώην παίκτης του Survivor σχολίασε το νέο κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Αρχικά ο Σπύρος Μαρτίκας είπε: «Το Survivor ήταν φοβερή εμπειρία, δεν ξέρω αν θα ξαναπάω, δεν νομίζω».

Στη συνέχεια εξήγησε ότι: «Μέχρι στιγμής δεν έχω δει κάτι ιδιαίτερο στο Survivor, ούτε στο θέμα της συμβίωσης, του ριάλιτι που όλοι θέλουν να δημιουργηθεί, αλλά ούτε και κάτι τρομερό αγωνιστικά. Πιστεύω η εξέλιξη του παιχνιδιού να είναι διαφορετική για να τονωθεί λίγο η τηλεθέαση.

Και ο Τζέιμς λείπει και ο Τριαντάφυλλος λείπει, ο Παππάς είναι εκεί, ο Μαρτίκας μπορεί να λείπει από τα συμβούλια με αυτούς τους τέσσερις. Αυτό θα ήταν εκρηκτικό συμβούλιο!».

Μιλώντας για την Ασημίνα Χατζηανδρέου και την Κατερίνα Δαλάκα ανέφερε: «Η Ασημίνα είναι όπως την ξέρουμε όλοι. Η Δαλάκα μάλλον χρωστάει, γιατί πλέον έχει γίνει καριέρα το Survivor!

Για πολλούς είναι μια καριέρα και πολλοί νέοι άνθρωποι αναζητούν μέσα από το Survivor την επαγγελματική τους σταδιοδρομία, την αναγνώριση τους, να κάνουν κάτι μετά το παιχνίδι και σαφώς ένα καλό συμβόλαιο κατά την διάρκεια του παιχνιδιού.

Έτσι και η Δαλάκα για τέταρτη φορά είναι μία επαγγελματίας παίκτρια Survivor. Χρωστάει και το περσινό και χρωστάει να παίξει τίμια απέναντι στους οπαδούς της και στους υποστηρικτές της».

Ενώ, για την Μαρία Αντωνά σημείωσε: «Στην αρχή ήταν αγνώριστη, μετά την αναγνώρισα. Η μεγαλύτερη ανακάλυψη της ανθρωπότητας ήταν η φωτιά, η δεύτερη μεγαλύτερη ανακάλυψη της ανθρωπότητας είναι το μακιγιάζ».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ