Αλέξανδρος Αντωνόπουλος για Γιώργο Λιάγκα: «Δεν μπορώ να ακούω σαχλαμάρες»

Δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες έκανε ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος. Μεταξύ άλλων, ο ηθοποιός απάντησε και για την δήλωση του Γιώργου Λιάγκα, ο οποίος είπε ότι ένα σκυλί δεν μπορεί να θεωρείται μέλος μιας οικογένειας.

«Είμαι πάρα πολύ προληπτικός, έχω μία μακρά καριέρα, σε σπίτια το έχω κερδίσει το φλουρί πολλές φορές, στη δουλειά ποτέ και δεν θέλω να το κερδίσω. Μου πάει μια χαρά χωρίς να το κερδίζω. Δεν ήθελα φέτος να το κερδίσω και ευτυχώς δεν το κέρδισα», εξήγησε αρχικά ο ηθοποιός.

Ερωτηθείς για το ζήτημα του Γιώργου Λαμπάτου, ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος ανέφερε: «Τώρα το ακούω, δεν το ξέρω. Ο Χριστός και η Παναγία, σε κανέναν να μην τύχει αυτό! Η ανέχεια είναι ένα πράγμα που με συγκλονίζει, δεν το παλεύει κανείς εύκολα, είναι πολύ δύσκολο. Σε κανένα να μην τύχει! Εγώ μια φορά έμεινα χωρίς δουλειά και νόμιζα ότι θα πεθάνω. Αλλά δεν πέθανα, όπως βλέπετε, είμαι ζωντανός».

«Τον ελεύθερό μου χρόνο αθλούμαι όσο μπορώ και κολυμπάω όσο μπορώ. Έχω εξοχικό με πισίνα και κολυμπάω συνέχεια πέρα δώθε και μετά πάω και μια ώρα στην θάλασσα», είπε μιλώντας για το τι κάνει στον ελεύθερο χρόνο του.

Τέλος σχετικά με την δήλωση του Γιώργου Λιάγκα, ο οποίος σημείωσε ότι ένα σκυλί δεν μπορεί να θεωρείται μέλος μιας οικογένειας, ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος απάντησε λέγοντας ότι: «Δεν μπορώ να ακούω σαχλαμάρες! Τι θα πει δεν μπορεί να είναι μέλη μιας οικογένειας; Εξαρτάται πώς το βλέπει κανένας. Υπάρχουν άνθρωποι που ζουν για το σκυλί τους, που δεν έχουν παιδιά και το σκυλί το έχουν παιδί τους. Και πολλές φορές το σκυλί είναι καλύτερο από άνθρωπο».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ