Σπύρος Μπιμπίλας: Έχω λάβει εξώδικο από ανεμβολίαστους ηθοποιούς – ΒΙΝΤΕΟ

Στην καταγγελία του Γιώργου Παράσχου για κύκλωμα πλαστών πιστοποιητικών στον χώρο της σόουμπιζ αναφέρθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης ο Σπύρος Μπιμπίλας, μιλώντας στο Tlive και την Τατιάνα Στεφανίδου.

«Τον Γιώργο Παράσχο δεν τον πλησίασε συνάδελφός μας, αλλά ένας άγνωστος άνθρωπος, εκτός του χώρου και νομίζω το λάθος το δικό μου είναι ότι δεν κράτησα τα στοιχεία του»ξεκαθάρισε αρχικά ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Και συνέχισε: «Ήταν μαζί με άλλους συναδέρφους μας και τον πλησίασε ένας άγνωστος. Τις επόμενες ημέρες και ο ίδιος ο Γιώργος θα ενταχθεί στο ΣΕΗ γιατί πρέπει να μου καταθέσει όλο αυτό το περιστατικό. Αν συμβεί όμως από κάποιον ηθοποιό, τότε αυτό είναι εγκληματική ενέργεια».

Σπύρος Μπιμπίλας
Ο Σπύρος Μπιμπίλας

Σπύρος Μπιμπίλας: Έχω λάβει εξώδικο από ανεμβολίαστους ηθοποιούς

ο Πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών (ΣΕΗ), αποκάλυψε ότι έχει λάβει δύο εξώδικα από ανεμβολίαστους ηθοποιούς.

«Και στους ηθοποιούς υπάρχει μια μεγάλη μερίδα ανθρώπων που δεν επιθυμεί να εμβολιαστεί, προσωπικά έχω πάρει και ένα εξώδικο από δύο μη εμβολιασμένους ηθοποιούς» ανέφερε ο πρόεδρος του ΣΕΗ.

«Θεώρησαν ότι απομακρύνθηκαν από την παράσταση στο Ηρώδειο διότι έκαναν πρόβες στο Σπίτι του Ηθοποιού όπου στο Σπίτι του Ηθοποιού είναι υποχρεωτικός ο εμβολιασμός προκειμένου να γίνονται και οι πρόβες» συμπλήρωσε.

πηγή φωτο: intime

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.