Σπύρος Μπιμπίλας: Δεν θα με βλέπατε γαμπρό – Σύμφωνο συμβίωσης θα έκανα, αλλά να πάω σε δημαρχεία και εκκλησίες με τίποτα

Συνέντευξη στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα παραχώρησε ο Σπύρος Μπιμπίλας. Ο πρόεδρος του ΣΕΗ και βουλευτής της Πλεύσης Ελευθερίας μίλησε για τα Χριστούγεννα και απάντησε στην ερώτηση για το αν θα ντυνόταν ποτέ γαμπρός.

«Δεν είμαι των θρησκειών, αλλά τις γιορτές τις γιορτάζω γιατί είναι τόσο χαρούμενη ατμόσφαιρα και τόσο ωραίο το να ευχόμαστε ο ένας στον άλλον. Υπάρχουν τα τραπέζια, οι φίλοι που συναντιόμαστε, οι οικογένειές μας, κάτι που δεν το κάνουμε συχνά εξαιτίας της πολύς δουλειάς», ανέφερε.

Ακόμα είπε ότι: «Τα Χριστούγεννα της παιδικής μου ηλικίας που ζούσε ακόμα ο μπαμπάς μου, γιατί έφυγε πολύ νωρίς, τα θυμάμαι γιατί πηγαίναμε έξω και βγάζαμε φωτογραφίες σε κάτι τεράστιους Άγιους Βασίληδες που κάνανε τότε.

Περιμέναμε στις κάλτσες κάτω από το δέντρο τι θα αφήσει ο Άγιος Βασίλης. Θυμάμαι που η μαμά μου πήγαινε στο παράθυρο και ψάχναμε τον Άγιο Βασίλη και μας έλεγε ότι δεν τον προλάβαμε».

Έπαψα να πιστεύω σε όλα όταν πέθανε ο μπαμπάς μου

Στη συνέχεια εξήγησε: «Έπαψα να πιστεύω σε όλα όταν πέθανε ο μπαμπάς μου, γύρω στα 12-13. Είπα μέσα μου ότι όλα αυτά είναι ένα ωραίο παραμύθι, το οποίο όμως είναι ωραίο να το ζούμε και το συνέχισα».

«Εμένα με ενδιαφέρει να υπάρχει αγάπη μεταξύ των ανθρώπων και ιδιαίτερα αν έχεις κάποιο συγκεκριμένο άτομο που αγαπάς, αυτή η αγάπη να γίνεται μεγάλη», τόνισε.

Σε ερώτηση για το αν θα τον βλέπαμε γαμπρό, ο Σπύρος Μπιμπίλας απάντησε: «Με τίποτα δεν θα με βλέπατε γαμπρό. Εάν έκανα σύμφωνο συμβίωσης με κάποιον άνθρωπο, θα το έκανα, αλλά να πάω σε δημαρχεία και εκκλησίες με τίποτα. Είναι εντελώς έξω απ’ εμένα, από τον χαρακτήρα μου, δεν μου αρέσει καθόλου».

«Το ωραιότερο δώρο είναι το φιλί από τον άνθρωπο που αγαπάς, την ώρα της αλλαγής του χρόνου. Αυτό είναι το ωραιότερο δώρο!», σημείωσε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ