Ο πρώην κουνιάδος της βασίλισσας Λετίθια ξαναχτυπά με νέους εκρηκτικούς ισχυρισμούς για τον «δεσμό τους» – Η selfie όπου εκείνη «εξομολογείται τον έρωτά της»

Ο πρώην κουνιάδος της βασίλισσας της Ισπανίας επανέλαβε τους συγκλονιστικούς ισχυρισμούς του ότι είχε σχέση με τη Λετίθια πριν και μετά τον γάμο της το 2004 με τον βασιλιά Φελίπε.

Ο Jaime Del Burgo, 53 ετών, ο οποίος μένει στο Ηνωμένο Βασίλειο, πρόσφατα έκανε αποκαλύψεις σε ένα βιβλίο για τον ισπανικό βασιλικό οίκο. Ανέφερε ότι διατηρούσε ερωτικό δεσμό με την βασίλισσα Λετίθια πριν εκείνος παντρευτεί την Telma Ortiz.

Πηγαίνοντας στο X, πρώην Twitter, στις 27 Δεκεμβρίου, αναδημοσίευσε μια selfie χωρίς ημερομηνία, όπου η 51χρονη Ισπανίδα βασίλισσα τράβηξε σε έναν καθρέφτη του μπάνιου κατά τη διάρκεια μιας από τις εγκυμοσύνες της ως «απόδειξη» της σχέσης τους.

«Αγάπη, φοράω την πασμίνα σου. Είναι σαν να σε νιώθω δίπλα μου. Με φροντίζει. Με προστατεύει. Μετράω τις ώρες μέχρι να ξαναβρεθούμε. Αγαπώντας σε. Έξω από εδώ. Δική σου. Γράφτηκε: 3 Δεκεμβρίου 2023» αναφέρει στη λεζάντα ο 53χρονος.

Η φωτογραφία με τη μαύρη πασμίνα και το σημείωμα κοινοποιήθηκαν αρχικά από τον επιχειρηματία νωρίτερα αυτό το μήνα πριν τα διαγράψει.

Γιατί διέγραψε αρχικά την φωτογραφία selfie

Σε μια από τις τελευταίες του αναρτήσεις, εξήγησε γιατί αφαίρεσε τα αρχικά του μηνύματα στα social media, γράφοντας: «Σε λίγες ώρες, η διάσημη φωτογραφία της πασμίνας προβλήθηκε από 24 εκατομμύρια ανθρώπους και το SMS που μου έστειλε η Λετίθια μαζί με την selfie της. Ήταν λάθος να διαγράψω τις δημοσιεύσεις μου. Γι’ αυτό σήμερα ήθελα να ανακτήσω τα πιο σημαντικά».
Ο Jaime μοιράστηκε με τους 23.000 followers του τα «τέσσερα στάδια της σχέσης» με την Λετίθια.

Στον ισχυρισμό του, τα απαριθμεί ως: «1) Σχέση αγάπης, από το 2002 έως το 2004. 2) Φίλοι και έμπιστοι, από το 2004 έως το 2010. 3) Μακροχρόνια και συνεχής σχέση αγάπης, 2010 και 2011. 4) Ως κουνιάδοι, από το 2012 έως το 2016».

Σε άλλη ανάρτηση, ο Jaime μοιράστηκε λεπτομέρειες ενός Σαββατοκύριακου που μοιράστηκε με την Λετίθια και ισχυρίστηκε ότι συνέβη τον Ιούλιο του 2010. Υποστηρίζει ότι η Λετίθια του είπε ότι τον αγαπούσε ενώ ήταν στο Παλάτι, ξαπλωμένοι στην ίδια αιώρα.

Έγραψε χαρακτηριστικά: «Εκείνη η στιγμή, στην αιώρα, ήταν μια από αυτές που η ζωή παίρνει μια τροπή. Το ίδιο βράδυ η ερωτική μας σχέση συνεχίστηκε, η οποία διακόπηκε χρόνια πριν, γιατί η αγάπη ήταν πάντα εκεί από το πρώτο μας ταξίδι στη Βενετία το 2002. Ταξιδέψαμε στο Πράσινο Ακρωτήριο, στην Ελλάδα με κρουαζιέρα, στις Ηνωμένες Πολιτείες, στην επαρχία στην Αγγλία, στην Προβηγκία στη Γαλλία, μέχρι το τέλος του 2014. Ήρθε στο Λονδίνο, εγώ ήρθα στη Μαδρίτη. Επί ενάμιση χρόνο σκεφτήκαμε και κάναμε βήματα μπροστά με στόχο να είμαστε ελεύθεροι, ασχοληθήκαμε με το θέμα του διαζυγίου, με τα κορίτσια, ζητήσαμε νομική συμβουλή, κοιτάξαμε μαζί σε ένα σπίτι στη Φλόριντα…».

«Θεωρούμε τότε τη Νέα Υόρκη ως την καλύτερη επιλογή για μόνιμη διαμονή, μου προτάθηκε η ιδέα ότι θα αποκτούσαμε το παιδί μας με παρένθετη μητέρα στο Λος Άντζελες» πρόσθεσε. Ο Jaime ισχυρίστηκε επίσης στην ίδια ανάρτηση ότι ζήτησε τον λόγο από την Ισπανίδα βασίλισσα για ένα φιλί που μοιράστηκε με τον βασιλιά και δημοσιεύθηκε σε έντυπα.

«”Τι είναι αυτό;” την ρώτησα. “Έπρεπε να το κάνω για να μας προστατέψω” απάντησε. Και την πίστεψα», ισχυρίστηκε.

Σε άλλη ανάρτησή του, ισχυρίστηκε ότι τα ΜΜΕ «μου πρόσφεραν χρήματα για να μιλήσω», λέγοντας: «Απάντησα με τη σιωπή μου: πήγαινε στο διάολο».

Ο Jaime – ο οποίος ισχυρίζεται ότι έβγαινε με τη Λετίθια όταν εκείνη γνώρισε τον βασιλιά Felipe – συνέχισε: «Αγανάκτηση; Δεν είμαι σε θέση να το νιώσω. Ούτε εγώ μισώ. Δεν θυμάμαι να μισούσα κανέναν σε όλη μου τη ζωή. Αν τους αφήσεις να μπουν, δεν θα είσαι ποτέ ευτυχισμένος. Νομίζω ότι αυτό που χρειάζομαι είναι να αφήσω λίγο χρόνο, να βάλω ένα τέλος σε ένα μεγάλο κεφάλαιο και να βγάλω συμπεράσματα που μας βοηθούν να βελτιωθούμε. Και για να το κάνετε αυτό πρέπει να αναφέρετε τα δικά σας λάθη και τα λάθη των άλλων. Γιατί μαθαίνεις από τα λάθη» περιγράφει.

Ο επιχειρηματίας πρόσθεσε για τον Ισπανό Βασιλιά και Βασίλισσα: «Και οι δύο ενδιαφέρονται μόνο για ένα πράγμα, όπως ο Χουάν Κάρλος, όπως οποιοσδήποτε άλλος: να διατηρήσουν το στέμμα που τους έδωσαν οι Γάλλοι πριν από τριακόσια χρόνια το 2024 και τα προνόμια που το συνοδεύουν. Μόνο ζώντας μέσα στα τείχη του παλατιού μπορεί κανείς να συνειδητοποιήσει την απόλυτη εξουσία που ασκεί ο θεσμός και τον φανατισμό που γεννά γύρω του».

«Το στέμμα ανήκει στον ισπανικό λαό, δεν είναι ιδιοκτησία μιας οικογένειας, ο Φράνκο το έδωσε στους Μπουρμπόνους, είναι η πηγή της νομιμότητάς του». Αναφερόμενος στο σκάνδαλο νωρίτερα αυτόν τον μήνα, ένας  εκπρόσωπος της ισπανικής βασιλικής οικογένειας είπε στο FEMAIL: «Δεν έχουμε να κάνουμε κανένα σχόλιο για αυτό».

«Η Λετίθια και εγώ»

Στο βιβλίο με τίτλο «Η Λετίθια και εγώ», ο Τζέιμι Ντελ Μπούργκο μίλησε στον δημοσιογράφο Χάιμε Πενιαφιέλ για την σχέση του με την βασίλισσα. Ο 53χρονος παντρεύτηκε την αδερφή της βασίλισσας από το 2012 έως το 2014.

Ο Τζέιμι Ντελ Μπούργκο εξήγησε ότι σχεδίαζε να κάνει πρόταση γάμου στη Λετίθια όταν εκείνη του ανακοίνωσε ότι έβγαινε με έναν μυστηριώδη «διπλωμάτη» σε ένα δείπνο που είχαν στο ξενοδοχείο Ritz στη Μαδρίτη το 2002.

Περιγράφοντας πόσο «σοβαρή και σημαντική» ήταν η σχέση τους, ο συγγραφέας έκανε τον απίθανο ισχυρισμό ότι ο Τζέιμι «κουβαλούσε ένα δαχτυλίδι αρραβώνων στην τσέπη του» εκείνο το βράδυ. Η βασίλισσα φέρεται να του είπε ότι «συνάντησε κάποιον που θα την υποχρέωνε να εγκαταλείψει το επάγγελμά της». Αυτό έκανε τον επιχειρηματία να καταλάβει ότι η Λετίθια μιλούσε για τον βασιλιά Φελίπε.

Οι δύο τους αποφάσισαν να παραμείνουν φίλοι και ο Τζέιμι Ντελ Μπούργκο ήταν μάρτυρας στον γάμο του βασιλικού ζεύγους. Επίσης ισχυρίστηκε ότι βοήθησε να καλυφθεί μέρος του κόστους του βασιλικού γάμου και το κόστος για το ντύσιμο της οικογένειας της Λετίθια αφού ο τότε βασιλιάς, Χουάν Κάρλος αρνήθηκε να πληρώσει μέρος των εξόδων.

Μάλιστα ο Τζέιμι Ντελ Μπούργκο περιέγραψε πώς η βασίλισσα ζήτησε να τον δει το βράδυ πριν από το γάμο της. «Όταν συναντηθήκαμε, με έπιασε από το χέρι και με ρώτησε γιατί δεν της είχα ζητήσει ποτέ να με παντρευτεί. Προφανώς δεν απάντησα. Την ενθάρρυνα όσο περισσότερο μπορούσα. Το τελευταίο πράγμα που μου είπε πριν αποχαιρετήσουμε ο ένας τον άλλον σε εκείνο το εστιατόριο ήταν μια παράκληση: Μη με αφήσεις ποτέ», είπε ο 53χρονος επιχειρηματίας.

Στο βιβλίο, ο Τζέιμι Ντελ Μπούργκο περιγράφει τον Φελίπε ως έναν «καλόκαρδο άνθρωπο» και συνεχίζει λέγοντας ότι είχε μία «μεγάλη φιλία» με τη βασιλική οικογένεια. «Του είπα τα προβλήματά μου και [μου είπε] τα δικά του», ανέφερε στο βιβλίο ο επιχειρηματίας. Επιπλέον αποκάλυψε ότι ο βασιλιάς του ζητούσε συνήθως να παρέμβει όταν «ένιωθε ανίκανος να ηρεμήσει τη Λετίθια». Ο Τζέιμι Ντελ Μπούργκο ισχυρίζεται ότι είχε ακόμα ρομαντική σχέση με τη Letizia ακόμα και μετά τον γάμο του βασιλικού ζευγαριού. Ισχυρίζεται επίσης ότι έχει κρατήσει «φωτογραφίες, βίντεο, κινητά τηλέφωνα» και μηνύματα κειμένου ως αποδεικτικά στοιχεία.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ