Σωτήρης Καλυβάτσης: Οι ΑΜΑΝ, η δουλειά του ψήστη και ο … καθρέφτης – ΒΙΝΤΕΟ

Συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε στην εκπομπή DOT ο Σωτήρης Καλυβάτσης. Μιλώντας στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο, ο γνωστός ηθοποιός και παρουσιαστής αποκάλυψε τον τρόπο που έφτασε στην Αθήνα από τη συμπρωτεύουσα, τα επαγγελματικά του σχέδια ετοιμάζοντας μία σατιρική εκπομπή στην τηλεόραση αλλά και ότι πέρυσι δούλεψε ως ψήστης στους Αρκιούς. Ερωτηθείς αν θα έκανε ξανά τους ΑΜΑΝ, απάντησε …ίσως.

«Ήρθα με το σκάφος μου από τη Θεσσαλονίκη στην Αθήνα το 2007. Ήρθα χωρίς να έχω κάποια πρόταση για δουλειά, ήρθα και δημιούργησα. Είχα έναν άνθρωπο εδώ, ο οποίος με έφερε σε επαφή με τον Σάκη Μπουλά και ξεκινήσαμε και κάναμε το “Bellas TV” στο Mega. Αφού γυρνάς σελίδα.. την γυρνάς. Έπαψε να υφίσταται η συνεργασία μας, δεν είχα τι άλλο να κάνω στη Θεσσαλονίκη. Σε επαγγελματικό επίπεδο, αν στη Θεσσαλονίκη έχεις τη δυνατότητα να κάνεις πέντε πράγματα, στην Αθήνα έχεις να κάνεις 15. Οπότε, από το να κάθομαι και να σκαλίζω αυτά τα πέντε που θα μπορούσα να κάνω στη Θεσσαλονίκη, είπα πήγαινε κάτω και στη χειρότερη περίπτωση πες ότι δεν τα κατάφερες. Και τι έγινε;», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Σωτήρης Καλυβάτσης.

«Πριν φύγω από τη Θεσσαλονίκη είχα πάθε τη στεναχώρια μου, μάλλον με είχε ακουμπήσει η κατάθλιψη», πρόσθεσε.

Ερωτηθείς αν θα επέστρεφε στη Θεσσαλονίκη, ο Σωτήρης Καλυβάτσης απάντησε «όπου έχει θάλασσα και μπορεί να δέσει το καΐκι μου… μπορεί να με δεις».

Παράλληλα, ο Σωτήρης Καλυβάτσης αποκάλυψε ότι πέρυσι για μεγάλο διάστημα δούλεψε σε μία ταβέρνα στους Αρκιούς ως ψήστης, από τις έξι το πρωί έως τη μία τη νύχτα. «Είναι φίλος μου, μου κάλυπτε τα έξοδά μου και εγώ τον βοηθούσα με αυτόν τον τρόπο», ανέφερε ο γνωστός ηθοποιός.

-Θα ήθελες να κάνεις πάλι κάτι σατιρικό, κάτι σαν το ΑΜΑΝ;

«Είμαι πάρα πολύ κοντά, δουλεύω ένα πράγμα, το οποίο φαντάζομαι ότι μέχρι το Πάσχα θα έχει ολοκληρωθεί ο πιλότος του. Θα είμαι μόνος μου, αλλά θα συνεργαστώ με όλους αυτούς τους ανθρώπους που έχω γνωρίσει, που με αγαπάνε και αγαπάω. Δεν θα κάνω το ΑΜΑΝ σε καμία περίπτωση, αλλά μπορεί να βρεις κάποια στοιχεία ίσως μέσα. Αλλά από τη θεματολογία μέχρι και τον τρόπο θα είναι κάτι άλλο. Σίγουρα θα έχει να κάνει με σάτιρα».

-Αν σου γινόταν πρόταση θα έκανες ένα remake των ΑΜΑΝ;

Ίσως. Είναι ανάλογα την πρόταση, οπότε λέω ίσως.

Τέλος, η Νάνσυ Ζαμπέτογλου τον ρώτησε αν κοιτάζεται γυμνός μπροστά στον καθρέφτη του και ο Σωτήρης Καλυβάτσης πήρε μία από τις γνωστές του γκριμάτσες και απάντησε καταφατικά.Δείτε το βίντεο:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ