Σελίν Ντιόν: Σπάνια φωτογραφία – Ποζάρει και με τους 3 γιους της

Η Σελίν Ντιόν ευχαριστεί τους θαυμαστές και την οικογένειά της, ενώ έκανε μια ανάρτηση για να ευαισθητοποιήσει για την αυτοάνοση νόσο που προσπαθεί να «ξεπεράσει» εδώ και περισσότερο από έναν χρόνο.

«Σήμερα ο κόσμος αναγνωρίζει τη Διεθνή Ημέρα Ευαισθητοποίησης για το SPS», έγραψε η 55χρονη τραγουδίστρια στο Instagram την Παρασκευή. Η Ντιόν συμπεριέλαβε μια φωτογραφία που ποζάρει και με τους τρεις γιους της , τον Ρενέ-Τσαρλς Ανγκελίλ, 23 ετών, και τους 13χρονους δίδυμους Έντι και Νέλσον.

«Όπως πολλοί από εσάς γνωρίζετε, το φθινόπωρο του 2022, διαγνώστηκα με το σύνδρομο Stiff Person Syndrome (SPS)», συνέχισε. «Η προσπάθεια να ξεπεράσω αυτήν την αυτοάνοση διαταραχή ήταν μια από τις πιο δύσκολες εμπειρίες της ζωής μου, αλλά παραμένω αποφασισμένη να επιστρέψω μια μέρα στη σκηνή και να ζήσω όσο το δυνατόν πιο φυσιολογική ζωή. Είμαι βαθιά ευγνώμων για την αγάπη και την υποστήριξη από τα παιδιά μου, την οικογένειά μου, την ομάδα και όλους εσάς!».

«Θέλω να στείλω την ενθάρρυνση και την υποστήριξή μου σε όλους εκείνους σε όλο τον κόσμο που έχουν επηρεαστεί από το SPS. Θέλω να ξέρετε ότι μπορείτε να το κάνετε! Μπορούμε να το κάνουμε!» κατέληξε, υπογράφοντας με το  «Love Celine xx».

Δείτε την ανάρτηση:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Céline Dion (@celinedion)

Η ανακοίνωση αναρτήθηκε και στα γαλλικά.

Η Ντιόν δημοσιοποίησε τη διάγνωσή της τον Δεκέμβριο του 2022. «Αντιμετώπιζα προβλήματα με την υγεία μου εδώ και πολύ καιρό και ήταν πολύ δύσκολο για μένα να αντιμετωπίσω αυτές τις προκλήσεις και να μιλήσω για όλα όσα έχω περάσει », είπε δακρυσμένη σε ένα βίντεο.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ