Σελίν Ντιόν: Η ζωή της θα γίνει ντοκιμαντέρ

Πρόσφατα δημοσιοποιήθηκε ότι η Σελίν Ντιόν πρόκειται να γίνει το θέμα ενός νέου ντοκιμαντέρ. Η Sony Music Entertainment, σε συνεργασία με την SME Canada και τη Vermilion Films, ανακοίνωσε την έναρξη της παραγωγής της ταινίας. Θα επικεντρωθεί στις μοναδικές αλλά και άσχημες στιγμές της εκπληκτικής καριέρας 40 ετών της Καναδής τραγουδίστριας.

Η Σελίν Ντιόν το 1988 κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό της Eurovision, εκπροσωπώντας την Ελβετία και στο πέρασμα του χρόνου, τα τραγούδια της γίνονταν πάντοτε τεράστιες επιτυχίες και είχαν απήχηση σε ολόκληρο τον κόσμο. Είναι επίσης μια άκρως εμπορική τραγουδίστρια, καθώς έχει πωλήσεις που ξεπερνούν τους 200.000.000 δίσκους παγκοσμίως. Η ζωή της λοιπόν είναι αδιαμφισβήτητα ενδιαφέρουσα.

Το κινηματογραφικό εγχείρημα θα πραγματοποιηθεί υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες της υποψήφιας για Oscar, Irene Taylor Brodsky. Η Αμερικανίδα σκηνοθέτρια είναι γνωστή για τα ντοκιμαντέρ της, τα οποία εμβαθύνουν στην ανθρώπινη εμπειρία.

 

“Hμουν πάντα ανοιχτό βιβλίο με τους θαυμαστές μου και με ευαισθησία και προσεγμένη δημιουργικότητα, πιστεύω ότι η Irene θα είναι σε θέση να δείξει σε όλους ένα μέρος του εαυτού μου που δεν έχουν ξαναδεί… Ξέρω ότι θα πει την ιστορία μου με τον πιο ειλικρινή και συγκινητικό τρόπο” είπε σε δήλωσή της η Dion. Επομένως, ανυπομονούμε να το παρακολουθήσουμε και να αποκτήσουμε ένα closer look σε όσα έχει βιώσει όλα αυτά τα χρόνια.

 

Πηγή: instyle.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ