Σασμός και Δάσκαλος: Η ΦΩΤΟ δύο ηθοποιών από τις “αντίπαλες” σειρές και τα 33.000 like

Ο Σασμός είναι η σειρά που έχει βρεθεί από την πρεμιέρα στην πρώτη προτίμηση των τηλεθεατών. Φυσικά, ο ανταγωνισμός θα φουντώσει όταν μπουν στο “παιχνίδι” όλες οι σειρές, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι θα βρεθεί απέναντι στις “Άγριες Μέλισσες” του ANT1.

Πριν από λίγο πετύχαμε ένα ενδιαφέρον στιγμιότυπο, της ηθοποιού του Σασμού, Ευγενίας Σαμαρά, με την αγαπημένη ηθοποιό Μαρία Καβογιάννη, η οποία θα πρωταγωνιστεί στη σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη.

“Συννεφιασμένη Κυριακή.. με αγκαλιά το καλοκαίρι μου” γράφει η Μαρία Καβογιάννη στη φωτογραφία που δημοσίευσε από τους Παξούς, όπου γίνονται τα γυρίσματα της σειράς Δάσκαλος.

Η ηθοποιός από τον Σασμό της απάντησε “Σε αγαπώ. Πάμε Μαρόκο”.

Σασμός και Δάσκαλος

Την ίδια φωτογραφία δημοσίευσε και η Ευγενία Σαμαρά, ενώ συνολικά οι δύο ηθοποιοί συγκέντρωσαν πάνω από 33.000 like.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Evgenia Samara (@eugeniasamara)

Σασμός: Το επεισόδιο που θα δούμε απόψε

Ο Αστέρης και η Αργυρώ συναντιούνται! Η εκρηκτική ατμόσφαιρα μεταξύ τους καταλήγει στο να κάνουν παθιασμένα έρωτα στην παραλία. Όμως η Αργυρώ, μη μπορώντας πια να αντιμετωπίσει την ενοχή,  αποφασίζει να φύγει για την Αυστραλία.

Η Μαρίνα εξομολογείται έτοιμη να καταρρεύσει στη γιαγιά Ειρήνη το φόβο της πως δεν θα την ξαναδεί ποτέ, ενώ ο Πέτρος σε μια προσπάθεια να ανακαλύψει την αλήθεια, πάει την Αργυρώ στο κτήμα τους , όπου και οι δυο βυθίζονται στις αναμνήσεις από τον αδικοχαμένο τους πατέρα.

Στο μεταξύ ο Αστέρης βρίσκει στον Μαθιό το στήριγμα που χρειαζόταν στην απόφασή του να διαλύσει τον αρραβώνα του. Η Καλλιόπη, όμως, του ασκεί ασφυκτική πίεση να απαντήσει για να αποκαταστήσει τη σχέση του με τη Στέλλα.

Στο μεταξύ μια τσιγγάνα  που εμφανίζεται με τον άντρα της στο χωριό δέχεται τη βοήθεια της Βασιλικής  και της προτείνει να της πει τη μοίρα. Όμως πριν προλάβει να ολοκληρώσει φεύγει ταραγμένη… Έχει δει στο χέρι της αίμα… Πολύ αίμα.

Ο δάσκαλος: Η νέα σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη στο νέο πρόγραμμα του MEGA

Tο καινούργιο όραμα του ταλαντούχου δημιουργού άρχισε να παίρνει ζωή και το πρώτο γύρισμα έφερε κοντά ένα δυνατό cast ηθοποιών: Χριστόφορος Παπακαλιάτης, Χάρις Αλεξίου, Μαρία Καβογιάννη, Φάνης Μουρατίδης, Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου, Αντίνοος Αλμπάνης, Γιάννης Τσορτέκης, Κλέλια Ανδριολάτου, Ορέστης Χαλκιάς, Γιώργος Μπένος, Δημήτρης Κίτσος.

Η υπόθεση

Ένας δάσκαλος μουσικής ταξιδεύει σε ένα μικρό νησί στην εποχή της πανδημίας προκειμένου να στήσει, από την αρχή, ένα Φεστιβάλ μουσικής.

Αντιμέτωπος με τη μικρή κοινωνία του νησιού και όλες τις παθογένειές της, θα βρεθεί μπλεγμένος σε μία ακραία ερωτική ιστορία που θα αποτελέσει κίνητρο για να εκδηλωθούν όλα τα κοινωνικά προβλήματα τα οποία μαστίζουν μια ολόκληρη ομάδα ανθρώπων. Είναι όλοι συνδεδεμένοι μεταξύ τους και μ’ έναν τρόπο συνένοχοι σε αυτό που θα ακολουθήσει…

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ