Σάλος με τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο: Γιατί τον κατηγορούν ως «οικολογικό υποκριτή»

Ο δημοφιλής ηθοποιός Λεονάρντο Ντι Κάπριο, πέρα από τις οσκαρικές του ερμηνείες στην μεγάλη οθόνη, είναι γνωστός και για την ενεργή δράση του στην προστασία του πλανήτη. Ωστόσο,  ο ηθοποιός στοχοποιήθηκε ξανά με αφορμή την παρουσία του στα Green Carpet Fashion Awards στο Λος Άντζελες.

Λεονάρντο Ντι Κάπριο – Κιμ Καρντάσιαν: Ανακρίθηκαν από το FBI για ένα από τα μεγαλύτερα σκάνδαλα διαφθοράς παγκοσμίως

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της Daily Mail, ο Ντι Κάπριο χαρακτηρίστηκε για ακόμη μια φορά «οικολογικός υποκριτής», καθώς βρέθηκε στα  Βραβεία Βιώσιμης Μόδας ενώ την ίδια στιγμή φέρεται να είχε ταξιδέψει πάνω από 12.000 αεροπορικά μίλια (19.000 χλμ) μέσα σε μόλις δύο εβδομάδες.

Ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο, ο οποίος έχει υποστηρίξει έντονα τα περιβαλλοντικά ζητήματα του πλανήτη, είναι κάθε χρόνο καλεσμένος της συγκεκριμένη εκδήλωση.

Λεονάρντο Ντι Κάπριο: «Καμουφλαρισμένος» σε πάρτι με 21χρονο μοντέλο – Παραμένει στο «κλαμπ κάτω των 25»

Στην εκδήλωση ο ηθοποιός φωτογραφήθηκε με τα μεγάλα ονόματα της βιώσιμης μόδας και του ακτιβισμού, ωστόσο, η εμφάνισή του εκεί επικρίθηκε έντονα, καθώς τον κατηγορούν για υποκρισία λόγω της τεράστιας ποσότητας καυσίμου που «έκαψε» ταξιδεύοντας με το αεροπλάνο.

Παρόλο που οι αναρτήσεις του τόσο σε Instagarm όσο και σε Twitter αφορούν σχεδόν αποκλειστικά την προστασία του πλανήτη και δηλώνει πέρα από ηθοποιός και περιβαλλοντολόγος, οι επικριτές του υπογραμμίζουν ότι ο ίδιος «δεν φαίνεται να ακολουθεί το lifestyle  για το οποίο «παλεύει» τόσα τα χρόνια».

 

Βέβαια, δεν είναι σαφές, με ποιο τρόπο ταξίδευε ο ηθοποιός κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, αλλά δεν είναι λίγες οι φορές που έχει «κατακεραυνωθεί» στο παρελθόν για την ιδιαίτερη αδυναμία που έχει στα ιδιωτικά τζετ που «καταβροχθίζουν το φυσικό αέριο». Για ακόμη μία φορά, οι επικριτές του ηθοποιού επισημαίνουν, ότι τα συχνά και μακρινά ταξίδια του από τη μία άκρη του πλανήτη στην άλλη, είτε για δουλειά είτε για αναψυχή, δεν δικαιολογούνται και δεν συμβαδίζουν με την περιβαλλοντική του δράση.

Αυτή, ωστόσο, δεν είναι η πρώτη φορά που ο Χολιγουντιανός Σταρ δέχεται «πυρά» για «δήθεν περιβαλλοντικά μαθήματα»

 «Άσε το γιοτ, πριν κάνεις μάθημα στον κόσμο»

Τον Ιούλιο του 2022 ο πρόεδρος της Βραζιλίας Ζαΐχ Μπολσονάρου έβαλε στο στόχαστρο τον οσκαρικό ηθοποιό, μετά από ανάρτηση του στην οποία παίρνει θέση για την αποψίλωση του δάσους του Αμαζονίου.

 

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ