Ρίκα Διαλυνά: Το παράπονο από τον σύζυγό της, το «άκυρο» στον Μάρλον Μπράντο και ο τσακωμός Βουγιουκλάκη – Παπαμιχαήλ

Η Ρίκα Διαλυνά μίλησε στην εκπομπή «Ελένη» για την επαγγελματική της σταδιοδρομία στο Χόλυγουντ και την γνωριμία της με τον Μάρλον Μπράντο, του οποίου ραντεβού απέρριψε.

Η Ρίκα Διαλυνά αναφέρθηκε ακόμη στην Αλίκη Βουγιουκλάκη και τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ, αλλά και στον μεγάλο τους τσακωμό στις Κάννες.

Για τον σύζυγό της η ηθοποιός είπε: «Όταν έφυγε ο άνδρας μου δεν μπορούσα να μείνω στο σπίτι και φέτος εγκαταστάθηκα στο Ηράκλειο Κρήτης. Έχω ένα παράπονο από τον σύζυγο μου, δεν έχει παρουσιαστεί ποτέ στο όνειρο μου».

Σχετικά με την πορεία της στα καλλιστεία και πώς προέκυψαν στην ζωή της περιέγραψε: «Δεν πήγα από μονή μου στα καλλιστεία, ένας φίλος της θείας μου έστειλε φωτογραφίες μου. Ο μπαμπάς μου είχε γίνει έξω φρενών για τα καλλιστεία και μου είχε πει ότι αν δεν γύρναγα θα έπεφτε στην θάλασσα. Είχα πει ότι αν δεν βγω Σταρ Ελλάς θα γίνω καλογριά. Παρουσιαστής των καλλιστείων ήταν ο Λάμπρος Κωνσταντάρας».

Για την παρουσία της στην Αμερική ανέφερε: «Με κατηγορήσαν ότι ήμουν αριστερή και παραλίγο να μη με αφήσουν να πάω στα μις Υφήλιος. Όλες οι εφημερίδες του κόσμου έγραφαν ότι η Αμερική φοβάται ένα κοριτσόπουλο. Οι εφημερίδες είχαν γράψει ότι αν δεν είχε γίνει αυτό το σκάνδαλο θα είχα βγει μις Υφήλιος».

Όσον αφορά στον Μάρλον Μπράντο και την επικοινωνία που είχαν περιέγραψε: «Ο Μάρλον Μπράντο μου πρότεινε να πάμε να φάμε και του είπα όχι».

Για την Αλίκη Βουγιουκλάκη και τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ είπε: «Πάντα την αγαπούσα την Αλίκη, αλλά έπαιξε ρολό ο Παπαμιχαήλ που την ώθησε για αυτά που έκανε. Στις Κάννες με υποδέχτηκαν σαν σταρ και ο Παπαμιχαήλ είπε στην Αλίκη αν δεν σηκωθείς να φύγουμε σε χωρίζω».

Δείτε το βίντεο: 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ