Ρέμος:”H Υβόννη είναι ο άνθρωπος μου”

Ρέμος: “H Υβόννη είναι ο άνθρωπος μου”

Ο Αντώνης Ρέμος μίλησε στην “Real Life” για την σύντροφο του, Υβόννη Μπόσνιακ, και για τα πέντε τελευταία πολύ δύσκολα χρόνια της ζωής του.

Πώς είσαι μέσα στη σχέση σου; Κάνεις εκπλήξεις στη σύντροφο σου; Εκφράζεις τα συναισθήματα σου;

Δεν κρύβω κάτι από τον άνθρωπο μου. Συγκεκριμένα με την Υβόννη έχω ταιριάξει και, προς το παρόν, όλα μεταξύ μας είναι πολύ όμορφα και περνάμε καλά μαζί. Αυτό έχει μεγάλη σημασία και παίζει σημαντικό ρόλο. Εγώ είμαι άνθρωπος που κοιτάω το τώρα, το αύριο δεν ξέρω τι θα φέρει. Αυτό που μπορώ να πω με σιγουριά είναι πως έχουμε μια πολύ όμορφη σχέση και η Υβόννη είναι μια σημαντική στιγμή της ζωής μου. Είναι ο άνθρωπος μου.

Τι σε κέρδισε στην Υβόννη;

Είναι πέρα για πέρα ένας αληθινός άνθρωπος. Αυτή η κοπέλα είναι μια μαχήτρια. Με στήριξε στις δύσκολες στιγμές και ξέρει να μένει όρθια σ΄ όλες τις συνθήκες. Αναμφισβήτητα είναι μια πανέμορφη γυναίκα και άκρως ερωτικό πλάσμα. Αυτό που με έχει κερδίσει σίγουρα είναι πως είναι μια γυναίκα πολύ σκληρή για να πεθάνει.

Θεωρείς πως είναι δύσκολο να ζει μαζί σου, μιας και οι καλλιτέχνες είστε ιδιόρρυθμες προσωπικότητες;

Πρέπει να είναι δύσκολο. Όμως η Υβόννη ξέρει πολύ καλά να στέκεται δίπλα μου.

Δεν μπορώ να μην σε ρωτήσω πότε σκοπεύεις να ντυθείς γαμπρός και να αποκτήσεις τη δική σου οικογένεια.

Ο κάθε άντρας θέλει να κάνει τη δική του οικογένεια. Τόσα χρόνια αυτό με ρωτάτε. Δεν ενδιαφέρει κανέναν πότε θα μου συμβεί.

Τουλάχιστον είσαι παραδοσιακός άντρας; Πρώτα ο γάμος και μετά η οικογένεια;

Σ΄ αυτό το ερώτημα άσε με να σας κάνω έκπληξη. Εξάλλου, η κοπέλα μου, όταν θα συμβεί, θα είναι αυτή που θα το μάθει πρώτη.

Έχεις φτάσει κοντά στο να ανέβεις τα σκαλιά της εκκλησίας;

Δεν ξέρω….Μπορεί να έφτασα κοντά και να μην το ξέρω. Δεν μπορώ να απαντήσω με σιγουριά.

Πέρασες λίγο δύσκολα την τελευταία πενταετία.

Λίγο; Εντάξει! Πέρασα πάρα πολύ δύσκολα. Ο καθένας περνάει δυσκολίες, αλλά ο κόσμος σκέφτεται πως “έλα μωρέ τώρα, έχουν ανάγκη οι τραγουδιστές που βγάζουν τόσα λεφτά;”. Τα τελευταία 5 χρόνια είχα την ευθύνη των λαθών και των επιλογών μου, αλλά σίγουρα έχω στηρίξει την ελληνική κοινωνία και την πατρίδα μου με όλες τις δυνάμεις μου. Νιώθω πως κοιμάμαι ήσυχος τα βράδια.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ