Ρέμος: Ένιωσα ότι αδίκησα ανθρώπους

Ρέμος: Ένιωσα ότι αδίκησα ανθρώπους

«Ζω μία δεύτερη εφηβεία» δηλώνει ο Αντώνης Ρέμος περιγράφοντας την εμπειρία του από τη συμμετοχή του στο «The Voice».

 

Διαβάστε ένα απόσπασμα από τη συνέντευξη του Αντώνη Ρέμου, στο «Παρόν»

Πως περνάτε στο «The Voice»;

Ζω μία δεύτερη εφηβεία. Σχολική. Σα να κάθομαι στη ξανά στα θρανία. Και είμαι μαζί με τον Μιχάλη των STAVENTO στη γαλαρία. Η Βανδή και η Ασλανίδου είναι οι καλές μαθήτριες, οι απουσιολόγοι. Χαίρομαι που έρχομαι σε επαφή με νέους ανθρώπους που κάνουν όνειρα. Γιατί έτσι όπως έχει γίνει η ζωή πλέον στη χώρα μας , μόνο οι νέοι άνθρωποι έχουν μία ενέργεια την οποία απολαμβάνω.

Την τηλεόραση ως Μέσο, πως τη βλέπετε;

Η τηλεόραση δεν μου αρέσει ως Μέσο. Είπα το «ναι» στον Γιάννη Λάτσιο για το συγκεκριμένο προϊόν γιατί ήθελα να ψάξω, να ακούσω ωραίες φωνές. Δεν θα το πιστέψετε αλλά κάθομαι στο σπίτι μου και ψάχνω ωραία τραγούδια που θα αναδείξουν τις φωνές αυτών των παιδιών.

Κουραστήκατε;

Από τα συνεχόμενα γυρίσματα επί οκτώ μέρες πρωί-βράδυ, ναι. Να βλέπεις τριάντα άτομα και να είσαι δίκαιος. Δύσκολο πράγμα η τηλεόραση, και πολύ δύσκολο να μη βλέπεις τα παιδιά και να κάθεσαι με γυρισμένη πλάτη και να αισθάνεσαι μόνο τη φωνή. Πολύ περίεργη φάση. Κάποια στιγμή ήμουν τόσο κουρασμένος, που και τον Παβαρότι να άκουγα μπορεί να τον αδικούσα. Ένιωσα ότι έκλεισα την ομάδα μου και ήρθαν μετά και άλλες φωνές και δεν είχα το περιθώριο να τις πάρω, ότι αδίκησα ανθρώπους. Να μην απελπιστούν αυτά τα παιδιά, να έρθουν να με βρουν. 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ