Πύρρος Δήμας: Η κόρη του άλλαξε το επώνυμό της στα social media

Άλλαξε εντελώς ξαφνικά το επίθετο της στα social media η δεύτερη κόρη του Πύρρου Δήμα και πλέον συστήνεται με το επίθετο της μητέρας της ως Maria Sdougkou (Μαρία Σδούγκου). Ίσως να προέβη στην κίνηση αυτή γιατί νιώθει πικραμένη που ο πατέρας του τράβηξε το δρόμο του.

Πύρρος Δήμας: Τη βραδιά που πήρα το χρυσό μετάλλιο έφαγα 36 παγωτά

Ο ίδιος ο Πύρρος Δήμας σε συνέντευξη του στον ΑΝΤ1 και τη μεταμεσονύχτια εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου «The 2Night Show» με αφορμή τον γάμο μου με την Αφροδίτη Σκαφίδα και την εγκυμοσύνη της καθώς περιμένει την έλευση του πέμπτου παιδιού του είχε αποκαλύψει ότι:

«Τα παιδιά στεναχωρήθηκαν όταν έμαθαν για τη σχέση μου με την Αφροδίτη» εξηγώντας στη συνέχεια ότι «στην αρχή της σχέσης με την Αφροδίτη υπήρχε μια δυσκολία με τα παιδιά, δεν ήταν εύκολο όταν ένα παιδί έχει χάσει τη μαμά του. Όταν έμαθαν για τη σχέση μου με την Αφροδίτη στεναχωρήθηκαν. Αυτό σιγά – σιγά περνάει. Είναι κάποια πράγματα που θέλουν ισορροπία».

Πύρρος Δήμας – Αφροδίτη Σκαφίδα: Παντρεύτηκαν λίγο πριν υποδεχθούν το πρώτο τους παιδί

Σε αντίθεση με το τρίτο παιδί του Πύρρου Δήμα, τη Μαρία (Σδούγκου) που σπουδάζει στις ΗΠΑ τα δυο πρώτα παιδιά του διατηρούν κανονικά στα social media το επίθετο τους και υπογράφουν ως Βίκτωρ και Ελένη Δήμα.

Πύρρος Δήμας για την απώλεια της συζύγου του: «Η ζωή συνεχίζεται χωρίς να ξεχνάμε» – ΒΙΝΤΕΟ

Ο Πύρρος Δήμας μετά τον θάνατο της συζύγου του Αναστασίας Σδούγκου είχε μιλήσει αρκετές φορές για τις δυσκολίες που αντιμετώπιζε με το μεγάλωμα των τεσσάρων παιδιών. Ειδικότερα για την Μαρία είχε πει σε μια συνέντευξη του πριν απο ένα χρόνο. « Την κόρη μου την Μαρία, μετά τη γέννησή της έκανα σχεδόν 6 μήνες να την ξαναδώ, λόγω των επαγγελματικών μου υποχρεώσεων».

Για τις σχέσεις του με τα παιδιά του ο Πύρρος Δήμος είχε πει: «Τα παιδιά είναι στην άλλη άκρη του κόσμου (ΗΠΑ) και ευτυχώς υπάρχει το διαδίκτυο και έχουμε μια ομαδική συνομιλία, όπου μια φορά την εβδομάδα μιλάμε όλοι μαζί σε βιντεοκλήση. Δεν είναι εύκολο, αλλά οι άξιοι άνθρωποι δεν χάνονται ποτέ. Όταν έχεις τέσσερα παιδιά δεν έχεις την επιλογή να τα παρατήσεις, δεν μπορείς να περιμένεις να σε βοηθήσει ο Θεός, πρέπει εσύ να προσπαθήσεις και να κάνεις πράγματα για εσένα.

Πρώτον να είσαι υγιής και καλά και δεύτερον να είσαι κοντά τους, να στηρίξεις τις επιλογές τους. Έμαθα, λίγο αργά αλλά έμαθα. Τον μικρότερο γιο μου, τον Νικόλα τον έχω εδώ, τον μεγάλωσα, ήμουν δίπλα του. Είμαι περήφανος για τα παιδιά μου, θέλω να είναι τυχερά και να προοδεύσουν. Ευτυχώς, που έκανα τα παιδιά μου μικρός, γιατί τώρα είμαστε φίλοι».

Δείτε φωτογραφίες της κόρης του Πύρρου Δήμα

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ