Πυγμαλίων Δαδακαρίδης: Το “Έτερος Εγώ”, ο Ολυμπιακός και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – ΒΙΝΤΕΟ

Ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή “Αυτός και ο Άλλος” και μίλησε για τον ρόλο του στο “Έτερος Εγώ”, για τη συμμετοχή του στη ταινία “Ευτυχία”, αλλά και για τις αγαπημένες του ομάδες στο ποδόσφαιρο.

Ο δημοφιλής ηθοποιός μίλησε αρχικά για τη μητέρα του, η οποία ζει στην Αγγλία και αποκάλυψε ότι έχει να την δει τρία χρόνια. “Είναι από τον Μάρτιο μέσα στο σπίτι γιατί έχει υποκείμενο νόσημα. Έχω λίγο χρόνο μαζί της αλλά έχω ουσιαστική σχέση με αυτόν τον άνθρωπο. Είναι δύσκολο το ψυχολογικό και για εκείνη”, ανέφερε. Ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης εξήγησε ότι στην προσωπική ζωή του θεωρεί τη μοναξιά ερωμένη του. “Ένα παιδί είναι ευλογία, αν μπορούσα θα υιοθετούσα ένα παιδί, όμως για να μην το έχω κάνει ακόμα μπορεί να μην είμαι άξιος”, ανέφερε ακόμη ο αγαπημένος ηθοποιός.

Για το “Έτερος Εγώ”

Ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης δε θα μπορούσε να μη αναφερθεί στην τεράστια επιτυχία που της σειράς “Έτερος Εγώ”, ενώ αναφέρθηκε και στα κοινά που έχει με τον καθηγητή Λαΐνη, τον οποίο υποδύεται στη σειρά.

“Το «Έτερος Εγώ» ξεκίνησε πολύ ρομαντικά και συνεχίζει έτσι ευτυχώς. Με βαθιά αγάπη δύο ανθρώπων που γνωρίστηκαν, εμένα και του Σωτήρη. Μας πήρε δυόμιση χρόνια για να φτάσουμε να γυρίσουμε την πρώτη ταινία. Γράφαμε τα βράδια, έπρεπε να κοιμηθεί η οικογένειά του για να ξεκινήσουμε να γράφουμε. Όταν πήγαμε στη τηλεόραση, ο Σωτήρης Τζαφούλιας και η Κατερίνα Φιλιώτου, μαζί με όλους τους εμπλεκόμενους άρχισαν να γράφουν πάλι, σε κάτι που πάντα θα κοιτάς με μια δυσπιστία στην αρχή. Δεν γίνεται να μην έχεις κοινά με κάτι που αγαπάς. Έχουμε κοινό σώμα, το ίδιο βλέμμα και την ικανότητα όπως και εκείνος να μπορώ να παίζω με τα συναισθήματα, τον τρόπο και τη σκέψη. Είναι αναγκαίο να το κάνω στη ζωή μου” ανέφερε.

Για τη συμμετοχή του στην “Ευτυχία”

Ο ηθοποιός μίλησε για την ταινία “Ευτυχία” που σάρωσε σε βραβεία, τηλεθέαση, αλλά και σε εισιτήρια και το πόσο εκείνη τον επηρέασε στη μετέπειτα ζωή του.

Ο Ολυμπιακός, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η άγνωστη ιστορία στο φαστφουντάδικο

Ο δημοφιλής ηθοποιός αποκάλυψε, επίσης, τη μεγάλη του αγάπη για τη μπάλα, αναφέροντας τις ομάδες που λατρεύει, ενώ περιέγραψε και μια ιστορία από όταν δούλευε στην Αγγλία όταν ήταν 18 ετών.

“Δούλευα part time σε μια αλυσίδα fast food και δέχτηκα ένα ρατσιστικό σχόλιο από άνθρωπο ο οποίος ήταν υψηλότερος στο κομμάτι που εργαζόμασταν και αντέδρασα στα δευτερόλεπτα. Δεν απολύθηκα αμέσως, μου ζήτησαν συγγνώμη αλλά μου είπαν ότι επειδή άσκησα βία, λειτούργησα αντίθετα με τον τρόπο που θα έπρεπε να λειτουργώ. Ο θυμός μου με οδήγησε να σπάσω και ήταν από τα μεγαλύτερα λάθη που έχω κάνει. Αυτό έγινε στην Αγγλία στα 18 μου”, είπε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ