Ψυχοκόρες – Μαργαρίτα Αλεξιάδη: «Αρχικά, ήταν να πάρω τον ρόλο της Δεσποινιώς, αλλά τη Βασιλική δεν την αλλάζω»

Στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, «The 2Night Show», βρέθηκε καλεσμένη το βράδυ της Τετάρτης, η Μαργαρίτα Αλεξιάδη.

Η τηλεοπτική Βασιλική Πολύζου, από την σειρά του Ant1 «Ψυχοκόρες» μιλά για την εμπειρία της στη σειρά αλλά και τον ρόλο που της είχε δοθεί αρχικά και εν τέλει πήρε η Ασημένια Βουλιώτη.

«Ήθελα να γίνω ηθοποιός αλλά δεν το έλεγα στους δικούς του, το θεωρούσα πολύ προσωπικό».

«Η ζωή μου με τις Ψυχοκόρες άλλαξε με τον αστείο τρόπο. Μπορεί να σε πετύχει κάποιος στο δρόμο και να σου πει τον πόνο του ή να σου πει “γιατί το έκανες αυτό;”.

Έτυχε να γνωρίσω κάποιους ανθρώπους που μοιράστηκαν ιστορίες μαζί μου. Ή μου έχουν πει ότι “η μαμά μου ήταν ψυχοκόρη” και δυσκολευόταν να δει τη σειρά.

Δεν παρουσιαζόταν ότι μια ψυχοκόρη πρέπει να τη χτυπάς ή να την κακοποιείς με τον οποιονδήποτε τρόπο. Ήταν γυναίκες που τις έπαιρνες και τις έσωζες, αυτό ήταν οι ψυχοκόρες.

Οι γονείς μου όταν με βλέπουν με κοιτάνε και μου λένε “Είδαμε Ψυχοκόρες. Παναγιά μου πώς τα κάνετε αυτά τα πράγματα;”. Δυσκολεύονται να το δουν! Ο πατέρας μου δεν μπορεί με τίποτα, στεναχωριέται πάρα πολύ.

Ήταν να πάρω τον ρόλο της Δεσποινιώς στην πολλή αρχή. Δεν μπορώ να φανταστώ ούτε τον δικό μου ρόλο στην Ασημένια, ούτε τον δικό της σε εμένα. Τη Βασιλική δεν την αλλάζω».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ