Ψηλοτάκουνα με κάλτσα: Πώς να υιοθετήσετε την πιο hot τάση του street style

Hot κι αμφιλεγόμενη πρέπει να πούμε, αφού το κοινό ακόμα διχάζεται για το αν πρόκειται για ένα κομψό trend ή για μια παροδική τάση που αν φορεθεί λάθος, δείχνει κιτς. Τα καλτσάκια σε συνδυασμό με τα ψηλοτάκουνα παπούτσια γίνονται όλο και πιο δημοφιλή με τα it girls να τα φοράνε παντού και με τα πάντα. Είναι cool, αποπνέουν μια νοσταλγική παιδικότητα και φέτος, θα πρωταγωνιστήσουν στο street style, οπότε εμείς ψηφίζουμε ναι. Πάμε να δούμε πως θα τα φορέσουμε;

Με parisian chic στιλ

Συνδυάστε το trend φορώντας ψηλοτάκουνα loafers ή παπούτσια με preppy αισθητική και ολοκληρώστε το look με φούστα και μπερέ στο κεφάλι. Ισορροπήστε ανάμεσα στις νέες τάσεις και τα διαχρονικά στοιχεία. Ο συγκεκριμένος τρόπος μας αρέσει λίγο παραπάνω, αφού έχουμε αδυναμία σε οτιδήποτε σχετίζεται με το αγαπημένο μας Παρίσι.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Emili Sindlev (@emilisindlev)

Φορέστε πέδιλα με κάλτσα

Ναι, είναι λιγάκι πιο τολμηρό από τα συνηθισμένα, αλλά αν είναι να υιοθετήσετε το συγκεκριμένο trend, κάντε το ολοκληρωτικά. Ιδανικό combo για να συνοδεύσετε τις πιο μίνι φούστες σας!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tamara Kalinic (@tamara)

Ton sur ton με πλατφόρμες

Προτιμήστε ίδια απόχρωση στο παπούτσι και στην κάλτσα γιατί με αυτόν τον τρόπο θα το κάνετε να δείχνει σαν ένα μποτάκι που εφαρμόζει τέλεια στο πόδι και που ταιριάζει σχεδόν με όλα τα outfit. Ενδιαφέρον;

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sira Pevida (@sirapevida)

80s vibe με κάλτσες του αθλητή

Έχουν midi μήκος, το οποίο φτάνει λίγο πιο κάτω από το γόνατο και λευκές ρίγες στο τελείωμά τους. Χρησιμοποιήστε τες σε συνδυασμό με γόβες και γενικώς ψηλά τακούνια και δημιουργήστε τα ωραιότερα school, college και αθλητικά looks του σήμερα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Izabel Goulart (@izabelgoulart)

Πηγή: InStyle 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ