Πρίγκιπας Λούις: Οι γκριμάτσες και ο χαιρετισμός από το μπαλκόνι δίπλα στον βασιλιά Κάρολο

Ο πρίγκιπας Λούις έκλεψε την παράσταση καθώς απηύθυνε έναν αναιδή χαιρετισμό στους πολίτες που ζητωκραύγαζαν για τα επίσημα γενέθλια του παππού του, βασιλιά Καρόλου, καθώς η βασιλική οικογένεια εμφανίστηκε στο μπαλκόνι του Παλατιού του Μπάκιγχαμ.

Βασιλιάς Κάρολος: Η μεγαλοπρεπής τελετή για τα γενέθλιά του – Τα άλογα, τα αεροπλάνα και το μονόγραμμά του στον αέρα

Ο Βασιλιάς, η Κέιτ, ο Ουίλιαμ, η Σάρλοτ, ο Λούις και ο Τζορτζ πήραν τη θέση τους σε μια πιο λιτή αριθμητικά ομάδα βασιλικών, καθώς παρακολουθούσαν τα 70 αεροσκάφη να πετούν και να κάνουν ελιγμούς.

Ο πεντάχρονος πρίγκιπας Λούις εθεάθη να χαιρετά στην παρέλαση Trooping the Color. Ο αξιολάτρευτος γιος της Κέιτ και του Ουίλιαμ εθεάθη επίσης να πετάει τις γροθιές του στον αέρα και να μουτρώνει καθώς η μητέρα του τον κοιτούσε με περηφάνια.

Βασιλιάς Κάρολος: Τα εγγόνια του κλέβουν ξανά την παράσταση – Ο Τζορτζ, η Σάρλοτ και ο Λούις χαμογελούν στην παρέλαση

Στη σελίδα της στο Instagram, η βασιλική οικογένεια έγραψε: «Ένα εντυπωσιακό flypast 70 αεροσκαφών από τους @royalnavy, @britisharmy και @royalairforceuk!»

Βασιλιάς Κάρολος: Ο λόγος που γιορτάζει δύο φορές τον χρόνο τα γενέθλιά του

Ένα από τα κυριότερα σημεία του flypast πάνω από τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ είχε 18 μαχητικά αεροσκάφη Typhoon να γράφουν το μονόγραμμα του Βασιλιά «CR» – συντομογραφία του Charles Rex.

Καθώς τα αεροπλάνα έκαναν πέρασμα πάνω από το κεφάλι της, η Κέιτ ενθάρρυνε τον Πρίγκιπα Τζορτζ να κουνήσει το χέρι στα πλήθη καθώς έφτιαχνε τα μαλλιά του πρίγκιπα Λούις και τον παρότρυνε να κάνει μια κίνηση.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ