Βασιλιάς Κάρολος: Η μεγαλοπρεπής τελετή για τα γενέθλιά του – Τα άλογα, τα αεροπλάνα και το μονόγραμμά του στον αέρα

Ο πρίγκιπας Λούις στην Βρετανία, μπορεί να έκλεψε την παράσταση καθώς απηύθυνε έναν αναιδή χαιρετισμό στα πλήθη που ζητωκραύγαζαν για τα επίσημα γενέθλια του παππού του, βασιλιά Καρόλου, την ώρα που η βασιλική οικογένεια εμφανίστηκε στο μπαλκόνι του Παλατιού του Μπάκιγχαμ, ωστόσο οι τελετές έγιναν με κάθε μεγαλοπρέπεια και η πιο εντυπωσιακή στιγμή ήταν όταν τα βρετανικά μαχητικά αεροσκάφη σχημάτισαν το μονόγραμμα του Καρόλου, επάνω από τα ανάκτορα.

Βασιλιάς Κάρολος: Τα εγγόνια του κλέβουν ξανά την παράσταση – Ο Τζορτζ, η Σάρλοτ και ο Λούις χαμογελούν στην παρέλαση

Ο Βασιλιάς Κάρολος, η Κέιτ, ο Ουίλιαμ, η Σάρλοτ, ο Λούις και ο Τζορτζ πήραν τη θέση τους σε μια μάλλον αποδυναμωμένη ως προς τα μέλη της που βγήκαν στο μπαλκόνι, βασιλική οικογένεια, η οποία παρακολούθησε το πέρασμα 70 αεροσκαφών, επάνω από τα ανάκτορα.

Ο πεντάχρονος Λούις  εθεάθη να χαιρετίζει ακόμα και στρατιωτικά, τα πλήθη, ενώ κουνούσε συνεχώς τα χέρια του για να γιορτάσει την παρέλαση που γίνεται για την σημερινή γιορτή, το γνωστό στην Βρετανία, Trooping the Color. Άλλοτε πανηγύριζε ο μικρός πρίγκιπάς με τις γροθιές στον αέρα και άλλοτε μούτρωνε, ενώ η μητέρα του Κέιτ τον κοιτούσε με περηφάνια, αλλά και διασκεδάζοντας.

Στη σελίδα της στο Instagram, η βασιλική οικογένεια αντανακλούσε το γεγονός, γράφοντας: «Ένα εντυπωσιακό flypast 70 αεροσκαφών από τους @royalnavy, @britisharmy και @royalairforceuk!»

Ένα από τα κυριότερα σημεία της πτήσης των 70 αεροσκαφών πάνω από τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ ήταν τα 18 μαχητικά αεροσκάφη Typhoon που έγραψαν στον αέρα, το μονόγραμμα του Βασιλιά «CR» – συντομογραφία του Charles Rex.

\

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ