Πρίγκιπας Χάρι: «Θα επισκεφτούν με τον Άρτσι και την Λίλιμπετ τον καρκινοπαθή βασιλιά Κάρολο»

Θα μπορούσε σύντομα ο βασιλιάς Κάρολος να περνά περισσότερο χρόνο με τα εγγόνια του; Ο πρίγκιπας Χάρι, 39 ετών, πιθανότατα θα πάρει την πριγκίπισσα Λίλιμπετ, 2 ετών, και τον πρίγκιπα Άρτσι, 4 ετών, για να συναντήσουν τον άρρωστο μονάρχη στην Αγγλία, ισχυρίζεται ένας βασιλικός ειδικός.

Η διάγνωση – σοκ με καρκίνο του βασιλιά Καρόλου αποκαλύφθηκε νωρίτερα αυτό το μήνα – με τον δούκα του Σάσεξ να πετάει στο Ηνωμένο Βασίλειο για να επανενωθεί με τον πατέρα του.

Τώρα, η δημοσιογράφος Lynn Carrat πιστεύει ότι το πρόβλημα υγείας του Καρόλου έχει ωθήσει τον Χάρι να έχει μια κλήση αφύπνισης για το τι είναι σημαντικό στη ζωή του.

«Από τη διάγνωση του καρκίνου του Βασιλιά Κάρολου και το γρήγορο πέρασμα του Χάρι από την Βρετανία, νομίζω ότι ο Δούκας του Σάσεξ συνειδητοποίησε ξαφνικά το πόσο σημαντική είναι η οικογένεια για αυτόν», είπε στη Mirror «Υποψιάζομαι ότι θα θέλει να φέρει τα παιδιά του, την Λίλιμπετ και τον Άρτσι, στο Ηνωμένο Βασίλειο για να επισκεφτούν τον παππού τους» τόνισε.

Η Λίλιμπετ γεννήθηκε στις Ηνωμένες Πολιτείες και φέρεται να έχει γνωρίσει τον παππού της μόνο μία φορά. Ένας εμπειρογνώμονας δημοσίων σχέσεων εικάζει ότι ο Χάρι θα μπορούσε να επιστρέψει στο παλάτι με τα παιδιά εν μέσω των προβλημάτων υγείας του πατέρα του.

Ο Χάρι και η σύζυγός του, Μέγκαν Μαρκλ, ζουν αυτή τη στιγμή στο Μοντεσίτο της Καλιφόρνια με τα παιδιά τους.

«Οι συναντήσεις με τον Βασιλιά ήταν αραιές και, δεν έχουν σχέση ούτε με τον παππού από τη μεριά της μητέρας τους, οπότε υποπτεύομαι ότι ο Χάρι θα ήθελε να αναπτύξει τη σχέση του με τον Βασιλιά Κάρολο», συνέχισε η δημοσιογράφος.

«Και τώρα τα παιδιά είναι λίγο μεγαλύτερα, είμαι σίγουρη ότι ο Άρτσι και η Λίλιμπετ θα κάνουν πιο συχνές επισκέψεις στο Ηνωμένο Βασίλειο», υπογράμμισε.

 

Η δημοσιογράφος πρόσθεσε: «Υπάρχει επίσης ελπίδα ότι η ασθένεια του πατέρα τους θα φέρει τον Χάρι και τον πρίγκιπα Ουίλιαμ πιο κοντά στο μέλλον και θα επιτρέψει στον Άρτσι και την Λίλιμπετ να έρθουν πιο κοντά στους [ξαδέρφους] Τζορτζ, Σάρλοτ και Λούις. Αλλά αυτό θα πάρει χρόνο».

Υπήρξε μεγάλη ένταση μεταξύ του Χάρι και του Ουίλιαμ, 41 ετών, και της υπόλοιπης βασιλικής οικογένειας από τότε που ο Χάρι και η Μέγκαν παραιτήθηκαν ως ανώτερα μέλη της βασιλικής οικογένειας και μετακόμισαν στη Βόρεια Αμερική.

Πρίγκιπας Χάρι Μέγκαν Μαρκλ
Η μοναδική φορά που ο πρίγκιπας Κάρολος φωτογραφήθηκε με τα παιδιά του Χάρι και της Μέγκαν ήταν στη βάφτιση του Άρτσι Μάουντμπάτεν-Γουίνδσορ. Στη φωτογραφία ήταν επίσης ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον, η μαμά της Μέγκαν, Ντόρια Ράγκλαντ (πίσω, δεύτερη από αριστερά) και οι δύο αδερφές της πριγκίπισσας Νταϊάνα, η Λαίδη Τζέιν Φέλοους (κέντρο) και η λαίδη Σάρα ΜακΚορκουντάλ (δεύτερη από δεξιά).

Ο Χάρι και η Μέγκαν έχουν επανειλημμένα συζητήσει και βγάλει στη φόρα τα “άπλυτα” της βασιλικής οικογένειας, αλλά φαίνεται να αλλάζουν συμπεριφορά μετά την κρίση υγείας του βασιλιά.

Ο Χάρι εμφανίστηκε σε συνέντευξή του στο Good Morning America την Πέμπτη όπου μάλιστα αποκάλυψε ότι σχεδιάζει να πάει ξανά στην Αγγλία κάποια στιγμή σύντομα.

«Κοίτα, αγαπώ την οικογένειά μου. Το γεγονός ότι μπόρεσα να μπω σε ένα αεροπλάνο, να πάω να τον δω και να περάσω κάθε χρόνο μαζί του — είμαι ευγνώμων για αυτό», παραδέχτηκε.

Ο Χάρι συνέχισε: «Πήδηξα σε ένα αεροπλάνο και πήγα να τον δω όσο πιο γρήγορα μπορούσα». Στη συνέχεια δήλωσε ότι έχει «προγραμματίσει άλλα ταξίδια που θα με πήγαιναν στο Ηνωμένο Βασίλειο ή πίσω στο Ηνωμένο Βασίλειο, οπότε θα σταματήσω και θα δω την οικογένειά μου ξανά».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ