Πρίγκιπας Χάρι: «Έσπασε» τη σιωπή του σε νέα συνέντευξη – Η δήλωση για τον βασιλιά Κάρολο

Ο πρίγκιπας Χάρι δήλωσε σήμερα ότι ήταν «ευγνώμων» που μπόρεσε να επισκεφτεί τον πατέρα του, βασιλιά Κάρολο Γ΄ μετά τη διάγνωση του καρκίνου, προσθέτοντας: «Αγαπώ την οικογένειά μου».

Ο Δούκας του Σάσεξ συζήτησε την υγεία του βασιλιά καθώς μίλησε δημόσια για πρώτη φορά από τότε που ο Κάρολος ανέβαλε όλα τα δημόσια καθήκοντά του λόγω της διάγνωσης καρκίνου. Μίλησε στο Good Morning America του ABC για την επίσκεψή του στο Λονδίνο χωρίς τη Μέγκαν Μαρκλ και τα παιδιά τους, λιγότερο από 24 ώρες μετά την ανακοίνωση για την υγεία του πατέρα του.

Ερωτηθείς από τον παρουσιαστή του GMA, Will Reeve, πώς ήταν η επίσκεψη στη Βρετανία την περασμένη εβδομάδα για εκείνον «συναισθηματικά», ο Χάρι απάντησε: «Εμ, κοίτα, αγαπώ την οικογένειά μου. Το γεγονός ότι μπόρεσα να μπω σε ένα αεροπλάνο και να πάω να τον δω και να περάσω κάθε χρόνο μαζί του… είμαι ευγνώμων για αυτό».

Ο Will Reeve, ο γιος του αείμνηστου ηθοποιού του Σούπερμαν, Κρίστοφερ Ριβ, ο οποίος έμεινε παράλυτος το 1995, ρώτησε τον πρίγκιπα Χάρι: «Έχω διαπιστώσει επίσης στη ζωή μου ότι ένα είδος ασθένειας στην οικογένεια μπορεί να λειτουργήσει ως σημείο επανένωσης για μια οικογένεια. Είναι δυνατόν σε αυτή την περίπτωση;».

Και ο Χάρι απάντησε: «Απολύτως. Ναι, είμαι σίγουρος. Σε όλες αυτές τις οικογένειες το βλέπω σε καθημερινή βάση, και πάλι, τη δύναμη της οικογενειακής μονάδας να ενώνεται. Νομίζω ότι οποιαδήποτε ασθένεια, οποιαδήποτε ασθένεια φέρνει κοντά τις οικογένειες».

Ο Χάρι πρόκειται επίσης να μιλήσει για τη ζωή του με τη Δούκισσα του Σάσεξ και τους Invictus Games κατά τη διάρκεια της εκπομπής, όταν η συνέντευξη θα μεταδοθεί πλήρως αργότερα σήμερα.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ