Πρίγκιπας Χάρι: Αυτός θα είναι ο ρόλος του στην στέψη – Στην 10η σειρά και χωρίς «παρεμβάσεις»

Ο πρίγκιπας Χάρι θα καθίσει δέκα σειρές πίσω από άλλα ανώτερα μέλη της βασιλικής οικογένειας στη στέψη του πατέρα του προτού κάνει μια εσπευσμένη έξοδο, σύμφωνα με ένα μέλος της βασιλικής οικογένειας.

Αιχμές κατά του Χάρι από τον γιο της Καμίλα – Τι λέει για τον γάμο της μητέρας του με τον Κάρολο

Ο πρώην μπάτλερ Πολ Μπάρελ λέει ότι ο δούκας του Σάσεξ μπορεί να έχει λίγο χρόνο για να μιλήσει με τον βασιλιά Κάρολο ή τον αδελφό του, τον πρίγκιπα της Ουαλίας, κατά την επίσκεψή του τον επόμενο μήνα.

Πρόσθεσε ότι δεν υπάρχει «καμία πιθανότητα» συμφιλίωσης μεταξύ του δούκα και της υπόλοιπης οικογένειάς του μετά τις συνέπειες από τα απομνημονεύματα – βόμβα, Spare.

Μέγκαν Μαρκλ: Αρνείται ότι δεν πάει στη στέψη λόγω των επιστολών στον βασιλιά Κάρολο – «Είναι γελοίο»

Αν και η θέση του στην τελετή του Αββαείου του Γουέστμινστερ μπορεί να δίνει την εντύπωση ότι είναι… παραγκωνισμένος, το να είναι πολύ πίσω στο κοινό θα τον βοηθήσει επίσης αν θέλει να κάνει μια γρήγορη έξοδο, αποκάλυψε ο πρώην βασιλικός βοηθός.

Ο κ. Burrell είπε στο GB News στον Dan Wootton: «Δεν θέλει να περνά πολύ χρόνο γύρω από αυτούς [την οικογένειά του]. Δεν υπάρχει πιθανότητα συμφιλίωσης σύντομα, φοβάμαι – νομίζω ότι θα έχει μια πολύ παγωμένη υποδοχή από τους Windsors» τόνισε.

Μέγκαν Μαρκλ: Τα γράμματα στον Κάρολο και η αποκάλυψη για τα ρατσιστικά σχόλια

Επίσης, πιστεύει ότι ο δούκας του Sussex «δεν πρόκειται να τριγυρνάει», με ορισμένες πηγές να εικάζουν ότι θα μπορούσε να είναι μέσα και έξω από το Ηνωμένο Βασίλειο εντός 24 ωρών σε ένα ταξίδι αστραπή με πτήση.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ