Αιχμές κατά του Χάρι από τον γιο της Καμίλα – Τι λέει για τον γάμο της μητέρας του με τον Κάρολο

Συνέντευξη έδωσε ο γιος της Καμίλα, Τομ Πάρκερ Μπόουλς σε podcast εκπομπή της “Apple”.

Ο γιος της νέας βασίλισσας, υπερασπίστηκε την μητέρα του, απαντώντας σε ισχυρισμούς που την θέλουν να “έπαιξε παιχνίδια” προκειμένου να παντρευτεί τον τότε διάδοχο του θρόνου. Όπως είπε, η Καμίλα απλώς “Παντρεύτηκε τον άνθρωπο που αγαπούσε”. Σύμφωνα με τον “The Guardian” τα όσα είπε ο Τομ Πάρκερ Μπόουλς θα θεωρηθούν ως απάντηση στα όσα έγραψε ο Χάρι για την βασιλική σύζυγο, στα απομνημονεύματα που κυκλοφόρησε πριν από λίγο καιρό. Ο Χάρι στο βιβλίο του “Spare”, χαρακτήρισε την μητριά του ως «επικίνδυνη» και ότι θυσίαζε αυτόν και τον αδερφό του στον βωμό των δημοσίων σχέσεων της, ως μέρος ενός «μακρύ παιχνιδιού» με στόχο τον γάμο και το στέμμα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The News Agents (@thenewsagents)

Μάλιστα ο Μπόουλς όταν τον ρώτησαν κατά την διάρκεια της συνέντευξης για το αν υπήρξε κάποιο άγχος, όσον αφορά το εάν δεν θα παρευρεθούν οι Χάρι και Μέγκαν στην τελετή, εκείνος απάντησε πως αυτά τα θέματα δεν τον αφορούν και αστειεύτηκε λέγοντας πως το μοναδικό που ρώτησε είναι αν θα παρευρεθεί ο Χάρι Κέιν ως αρχηγός της Εθνικής Αγγλίας στο ποδόσφαιρο.

Νομίζω πως ο οποιοσδήποτε θα ήταν ανήσυχος σε μίας τέτοιας σημασίας περίσταση, από ιστορικής άποψης. Και ναι νομίζω ότι και εγώ θα φοβόμουν, αν έπρεπε να περπατήσω φορώντας μία αρχαία ρόμπα…” απάντησε ο Πάρκερ Μπόουλς, ερωτηθείς για το εάν η μητέρα του έχει άγχος ενόψει της στέψης που θα γίνει στις 6 Μάϊου, προσθέτοντας πως παρότι η μητέρα του είναι 75 ετών και η όλη διαδικασία είναι δύσκολη, εκείνη ουδέποτε διαμαρτυρήθηκε. Ενώ συμπλήρωσε πως το να σκέφτεται τη μητέρα του ως βασίλισσα δεν είναι παράξενο, καθώς για εκείνον και την αδελφή του, παραμένει μητέρα τους.

Όσο για το αν θα λάβει κάποιον τίτλο, ο γιος της Καμίλα από τον πρώτο της γάμο δήλωσε: “Δεν θα μας βρείτε με τεράστιες περιουσίες και να μας αποκαλούν δούκες του οπουδήποτε. Όχι αυτό θα ήταν φρικτό“.

Ακόμα υποστήριξε το δικαίωμα εκείνων που διαμαρτύρονται κατά της μοναρχίας. “Ζούμε, ευτυχώς, σε μια ελεύθερη χώρα… Αν οι άνθρωποι θέλουν να διαμαρτυρηθούν, είναι δικαίωμά τους να το κάνουν” εξήγησε.

Η Καμίλα παντρεύτηκε τον πρώτο της σύζυγο, Άντριου Πάρκερ Μπόουλς στις 4 Ιουλίου 1973. Μαζί απέκτησαν δύο παιδιά τον Τομ Πάρκερ Μπόουλς και την Λώρα Πάρκερ Μπόουλς. Το ζευγάρι χώρισε το 1995. Στις 9 Απριλίου 2005 η Καμίλα παντρεύτηκε τον Κάρολο. 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ