Αντιδράσεις μετά την ανάρτηση της Παπαθωμά για τον Γεωργούλη – Έξαλλες Καινούργιου και Χριστοπούλου

Σάλο προκάλεσε μία ανάρτηση της Θεοφανίας Παπαθωμά για τον Αλέξη Γεωργούλη. Εναντίον της τάχθηκαν και η Κατερίνα Καινούργιου και η Έλενα Χριστοπούλου, μέσα από αναφορές τους στις πρωινές εκπομπές.

«Κι αν θες να βιάσεις κάποια, επιλέγεις τη Νομική Σύμβουλο της Κομισιόν! Απολύτως λογικό…» έγραψε η Θεοφανία Παπαθωμά στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook.

Η Κατερίνα Καινούργιου εμφανίστηκε εμφανώς θυμωμένη με την ανάρτηση της ηθοποιού, χαρακτηρίζοντάς την μάλιστα ως ντροπιαστική. “Παιδιά τι είναι αυτά, ντροπιαστικό” ανέφερε η παρουσιάστρια.

«Την ειρωνεία σε αυτό το πράγμα δεν την χωράει ο νους. Η κατηγοριοποίηση των γυναικών με βάση την επαγγελματική τους θέση… Δεν το χωράει ο νους μου, κ. Παπαθωμά! Ότι εσείς που έχετε σπουδάσει, που έχετε κάνει σπουδαία πράγματα στη ζωή σας, κατηγοριοποιείτε τη γυναίκα με βάση την επαγγελματική της καταξίωση. Δηλαδή, αν ήταν η καθαρίστρια από το Ευρωκοινοβούλιο, θα θεωρούσε ότι… μπορεί και να την βιάσει, δεν υπάρχει πρόβλημα», είπε από την πλευρά του ο Στέφανος Κωνσταντινίδης.

Στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά, η Έλενα Χριστοπούλου είπε ότι: «Εδώ η τραγωδία δεν είναι αυτή. Δεν πάει μόνο να “ξεπλύνει” τον φερόμενο ως βιαστή, το θέμα είναι ότι πάει να ενοχοποιήσει το φερόμενο ως θύμα. Δεν παίρνει καμία απόσταση».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ