Δέσποινα Βανδή – Βασίλης Μπισμπίκης: Το «Σ’ αγαπώ» στον καθρέφτη και η νέα τρυφερή αφιέρωση από την πίστα

Η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης δεν κρύβουν τον έρωτά τους. Οι δυο τους δείχνουν τον θαυμασμό και την αγάπη που τρέφει ο ένας για τον άλλον δημόσια, όποτε τους δίνεται η ευκαιρία.

Το “Σ’ αγαπώ” στον καθρέφτη

Αυλαία έριξε εχθές στην Κεντρική Σκηνή της Στέγης, η θεατρική παράσταση “Έγκλημα και Τιμωρία: Αθήνα”. Την παράσταση σκηνοθετούσε ο Βασίλης Μπισμπίκης, ο οποίος παράλληλα είχε και πρωταγωνιστικό ρόλο. Φωτογραφίες από τα καμαρίνια πριν από την τελευταία παράσταση, μοιράστηκε στον επίσημο λογαριασμό του στο instagram το “Onassis Stegi”. Σε μία από αυτές φαίνεται και ο γνωστός ηθοποιός, να χαμογελάει μπροστά από τον καθρέφτη του. Πάνω στο καθρέφτη διακρίνεται ένα “Σ’ αγαπώ”, γραμμένο πιθανότατα από την Δέσποινα Βανδή, η οποία παρακολούθησε την Κυριακή την παράσταση.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ONASSIS STEGI (@onassis.stegi)

Η αφιέρωση επί σκηνής

Η αγάπη που έχει η τραγουδίστρια προς τον ηθοποιό είναι εμφανής. Μάλιστα η Δέσποινα Βανδή αφιέρωσε στον ηθοποιό ένα τραγούδι επί σκηνής. Συγκεκριμένα του αφιέρωσε το τραγούδι της “Το άλλο μισό“, κατά την διάρκεια της εμφάνισής της, στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει.

@zoitsasa Έρωτας κεραυνοβόλος❤️ #despoinavandi #vasilisbisbikis #enatsigarodiadromi #viral #viralvideo #foryou #fyp #mpesfypgamw #greece #gr #nightout #makeitviral😎 #cyprus ♬ πρωτότυπος ήχος – Zoitsas

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ