Πώς έχασε τα κιλά της εγκυμοσύνης

Πώς έχασε τα κιλά της εγκυμοσύνης

Την πρώτη εμφάνιση χωρίς φαρδιά ρούχα έκανε την Τετάρτη, 25 Σεπτεμβρίου, η Κιμ Καρντάσιαν φορώντας ένα χακί jumpsuit που αναδείκνυε το εμφανώς αδυνατισμένο της σώμα.

Η σταρ του ριάλιτι “Keeping Up With The Kardashians” έγινε μαμά πριν από περίπου 3 μήνες ενώ κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της είχε πάρει πάρα πολλά κιλά.

Σήμερα, καθώς η Κιμ είναι απογοητευμένη από το γεγονός ότι δε χάνει όσο γρήγορα θα ήθελε τα κιλά της εγκυμοσύνης της, λέγεται πως έχει αποφασίσει να κόψει από τη διατροφή της τους υδατάνθρακες. Αυτό σημαίνει καθόλου ψωμί, ζυμαρικά και ρύζι.

Υπολογίζεται πως η Κιμ έχει χάσει ήδη 20 κιλά από τον περασμένο Ιούνιο (δηλαδή μέσα σε 3 μήνες) αλλά θέλει να χάσει άλλα 5 κιλά για να ξαναμπεί στα παλιά της ρούχα.

Πώς τα κατάφερε; Κλείδωσε στην κυριολεξία το ψυγείο της και έδωσε το κλειδί στον σύντορφό της Κάνιε Γουέστ. Με το που επέστρεψε στο σπίτι της από το μαιευτήριο άδειασε το ψυγείο και τα ντουλάπια από οτιδήποτε παχυντικό και απαγορευτικό για την ίδια και οι μόνες τροφές που κυκλοφορούσαν ελεύθερα είναι αυτές που πρέπει και μπορεί να τρώει άφοβα. Εταιρία που στέλνει υγιεινό φαγητό στο σπίτι προμηθεύει καθημερινά την Κιμ με όλα όσα πρέπει να τρώει τα οποία είναι διαφορετικά κάθε μέρα και προσαρμόζονται συνεχώς στο σώμα της και τις αλλαγές του.

Όσο για τη γυμναστική της, σύμφωνα με πληροφορίες η 32χρονη Κιμ δεν έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στη γυμναστική όλους αυτούς τους μήνες αλλά επικεντρώθηκε στη σωστή διατροφή τρώγοντας κυρίως πρωτεΐνες και άφθονα λαχανικά. Παρόλο που πήγαινε που και που στο γυμναστήριο ή έκανε προπονήσεις με της Τρέισι Άντερσον (την personal trainer των celebrities) το είδος γυμναστικής που προτιμούσε περισσότερο ήταν η ορειβασία στη φύση. Έτσι, έπαιρνε της αδερφές της και πήγαιναν όλες μαζί για ορειβασία. Η Κιμ δεν πιστεύει πως πρέπει να πιέζεις υπερβολικά πολύ τον εαυτό σου και να λιώνεις με τις ώρες στο γυμναστήριο για να δεις αποτελέσματα.

Πηγή: faysbook.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ