Ποια ηθοποιός είναι έτοιμη να επιστρέψει;

Ποια ηθοποιός είναι έτοιμη να επιστρέψει;

 

Πριν από περίπου 25 χρόνια ήταν το απόλυτο sex symbol. Η μελαχρινή Γκέλυ Γαβριήλ αποχώρησε από τον καλλιτεχνικό χώρο στα τέλη της δεκαετίας του ’90, για να αφοσιωθεί στα καθήκοντά της ως συζύγου και μητέρας.

Η ηθοποιός που άφησε το στίγμα της στο σανίδι και στην τηλεόραση, με πολλές δουλειές δίπλα σε μεγάλα καλλιτεχνικά ονόματα, ύστερα από 15 χρόνια αποχής από τη showbiz, εξομολογείται στην «Espresso» πως είναι και πάλι έτοιμη να μπει ξανά στη…μάχη, αλλά υπό όρους.

Το 1998 ήταν η χρονιά που η Γκέλυ Γαβριήλ αποχώρησε από το θέατρο και την τηλεόραση, δημιουργώντας πίσω της πολλά ερωτήματα για τους λόγους που την οδήγησαν σε αυτήν την απόφαση.

Η «εξαφάνισή» της από τον καλλιτεχνικό χώρο έγινε χωρίς ιδιαίτερες εξηγήσεις από την ίδια και δεν είναι λίγοι εκείνοι που δεν έμαθαν ποτέ «γιατί χάθηκε τόσο ξαφνικά».

«Έφυγα από το χώρο από δική μου επιλογή. Πρώτον, γιατί αρρώστησε σοβαρά η μητέρα μου και ήθελα να της συμπαρασταθώ και δεύτερον, γιατί κατόπιν γνώρισα τον άντρα μου και το 2002 ήρθε στον κόσμο ο γιος μου, ο Ιουλιανός Σωκράτης, στον οποίο ήθελα να αφοσιωθώ. Επιθυμία μου ήταν να τον μεγαλώσω εγώ και όχι η γιαγιά του ή κάποιες κυρίες», λέει η Γκέλυ.

«Δεν έχω κάνει πλαστικές επεμβάσεις ούτε μπότοξ», εξήγησε χαμογελώντας και συνέχισε με το γνώριμο, επιβλητικό τόνο της φωνής της: «Είμαι ενάντια στο να κάνεις πλαστική για ασήμαντη αφορμή κι εγώ δεν νομίζω ότι προς το παρόν χρειάζομαι κάτι τέτοιο».

Βλέποντας την εντυπωσιακή της εμφάνιση, δεν μπορούμε να μην τη ρωτήσουμε για το αν σκέφτεται να μπει ξανά στο χώρο τον οποίο άφησε αρκετά πρόωρα. «Ναι. Τώρα έχει μεγαλώσει το παιδί μου -είναι δώδεκα χρόνων- και αν μου γίνει μία καλή πρόταση, θέλω πολύ να δουλέψω. Όλα αυτά τα χρόνια της ηθελημένης αποχής μου είχα κάποιες προτάσεις, αλλά δεν ήμουν στην κατάλληλη φάση, για να επιστρέψω. Μου λείπουν το θέατρο κι αυτή η ωραία επαφή που έχει ο ηθοποιός με τον κόσμο».

Πηγή: Espresso

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ