Πλισέ φούστα: 6 εναλλακτικοί τρόποι για να φορέσετε το πιο αγαπημένο item της Άνοιξης

Η μίντι ή μάξι πλισέ φούστα θεωρείται από πολλές γυναίκες, αγαπημένο item της άνοιξης. Συμβολίζει την κομψότητα και διαθέτει μια chic αισθητική που λίγα ρούχα την αποπνέουν. Για αυτό τον λόγο είναι και η συνηθισμένη επιλογή μελών της βασιλικής οικογένειας, αφού συνδυάζει συντηρητικό και ταυτόχρονα stylish μοντέρνο χαρακτήρα. 

Όλα βέβαια έχουν να κάνουν με το styling. Με ποιον τρόπο θα τη φορέσετε, πως θα τη συνδυάσετε, έτσι ώστε να δείχνει σύγχρονη, μοντέρνα, και να αποθεώσει την εικόνα σας.

Εμείς σας έχουμε 6 διαφορετικούς τρόπους για να φορέσετε την πλισέ φούστα και να εντυπωσιάσετε.

@claudia_f_corsino

Διάφανη με cropped top: και καλύτερα σε μαύρο χρώμα για να δίνει αυτό το σέξι vibe που πάντα επιθυμούμε. Οι διαφάνειες είναι hot αυτή τη στιγμή, το ίδιο και το πλισέ, όπως επίσης και τα cropped tops που αποκαλύπτουν την κοιλιά, επομένως ο συνδυασμός των τριών δημιουργεί ένα αποτέλεσμα απολύτως αισθησιακό και αιθέριο.

@streetstylepoint

Πλεκτό πλισέ: ναι, κι αυτό γίνεται. Κι όχι μόνο γίνεται, αλλά απαιτείται κιόλας από τον ανοιξιάτικο καιρό και τις τάσεις της εποχής. Σε total sets, σε φορέματα ακόμα και σε μεμονωμένα κομμάτια συνδυασμένα με basic tops, η πλισέ πλεκτή φούστα θεωρείται must και τη λατρεύουμε.

@streetstylepoint

Σε colorblocking: μπερδέψτε τα χρώματα, προσθέστε fun διάθεση, τρελά αξεσουάρ και ότι άλλο μπορείτε να σκεφτείτε, και φτιάξτε το πιο ανοιξιάτικο look με πρωταγωνιστή την πλισέ φούστα. Τολμήστε το και δεν θα χάσετε, γιατί φέτος τα έντονα χρώματα και η κομψότητα του πλισέ θα φορεθούν πολύ!

@streetrends

Με oversized tops: γιατί δεν χρειάζεται όλα τα πάνω μέρη να είναι cropped ή στενά. Έχουν και τα oversized τη χάρη τους. Μάλιστα έχουν αρκετή χάρη, η οποία μπορεί να απογειώσει ένα look με πλισέ φούστα και να το κάνει να φαίνεται τόσο fashion, που όλες θα θέλουν να το αντιγράψουν. Και μη φοβηθείτε τον όγκο, γιατί σε αυτήν την περίπτωση μιλάμε για cool καταστάσεις.

@streetstylepoint

Πλισέ με παντελόνι: ο συνδυασμός που όσες φορές κι αν τον δούμε δεν θα τον βαρεθούμε ποτέ. Αντίθετα θα μας φαίνεται καινούργιος και τόσο κομψός που θα θέλουμε να τον υιοθετήσουμε αμέσως. Παρόλα αυτά το συγκεκριμένο match δεν συνηθίζεται στις street style εμφανίσεις, αλλά θα έκανε ιδιαίτερη εντύπωση σε ένα επίσημο event.

@digitalspy

Μίνι πλισέ: και διάθεση… κολεγιακή. Η αλήθεια είναι πως όσο κι αν μας αρέσει μια μίντι πλισέ φούστα, η μίνι φαντάζει τόσο φρέσκια και νεανική που τη θέλουμε απαραιτήτως στη ντουλάπα μας. Συνδυάστε κολεγιακά στοιχεία, όπως ένα bomber jacket, ένα λευκό πόλο ή πουκάμισο και απογειώστε το look του σχολείου που πάντα εντυπωσιάζει.

Πηγή: InStyle 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ