Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Η ανάρτησή της για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου με ανάρτησή της στο Instagram αναφέρθηκε στο πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει τον τελευταίο καιρό.

“Τις τελευταίες μέρες ζω με υπερακουσία. Δεν ξέρω για πόσο θα βρίσκομαι σ’ αυτή την κατάσταση αλλά αποφάσισα να το αντιμετωπίσω σαν ενός είδους super power…”, έγραψε η γνωστή ηθοποιός και πρόσθεσε:

“Με την ευκαιρία θέλω να πω πως επειδή το “πρόβλημα” ή η ασθένεια κάποιου δεν είναι ορατή στα μάτια δεν σημαίνει ότι ο άνθρωπος δεν υποφέρει τα μέγιστα. Συνεπώς, μην κρίνετε πότε κάποιον ελαφρά τη καρδία”.

 

 

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Αποκάλυψε ότι αντιμετωπίζει πρόβλημα με την ακοή της – ΒΙΝΤΕΟ

Ένα πρόβλημα με την ακοή της αποκάλυψε ότι αντιμετωπίζει η Πηνελόπη Αναστασοπούλου.

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η γνωστή ηθοποιός εξήγησε στους διαδικτυακούς της φίλους πως από δική της απροσεξία ράγισε μια μεμβράνη στο αυτί της, με συνέπεια να μην ακούει καλά.

Πηνελόπη Αναστασοπούλου

«Επειδή με ρωτάτε για το αυτί μου, ράγισα μια μεμβράνη που έχουμε εδώ πίσω στο αυτί. Έχω ξεκινήσει κορτιζόνη, κάνω και πολλές προσευχές και ελπίζω σε λίγο καιρό να ακούω ξανά.

Σε κάθε περίπτωση, όταν κάνετε πλύσεις να το κάνετε με αγάπη και όχι με νεύρα όπως το έκανα εγώ. Κάντε καμιά προσευχή και για εμένα» είπε χαρακτηριστικά η Πηνελόπη Αναστασοπούλου.

Δείτε την ανάρτηση της Πηνελόπης Αναστασοπούλου:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ