ΦΩΤΟ-«Ωραία της ημέρας» στα 70 της πάλι η Ντενέβ

ΦΩΤΟ-«Ωραία της ημέρας» στα 70 της πάλι η Ντενέβ

Ποζάρει στα 70 της χρόνια και κόβει την ανάσα. Η Κατρίν Ντενέβ δεν διστάζει να φωτογραφισθεί φορώντας μόνο δαντελένιο κορμάκι, καλσόν και 12ποντες γόβες Christian Louboutin. Η φωτογράφιση έγινε για το περιοδικό «Νιου Γιορκ» και αποδεικνύει ότι παραμένει σέξι και σαγηνευτική, για πάντα η «Ωραία της ημέρας».

Αρχικά οι συντελεστές της φωτογράφισης πρότειναν στη γαλλίδα σταρ να την απαθανατίσουν στον προσωπικό της χώρο. Εκείνη όμως επέλεξε τη σουίτα του περίφημου ξενοδοχείου Meurice στο Παρίσι.

Η Ντενέβ φόρεσε μια γούνα και άρχισε να στήνεται μπροστά στον φακό της διάσημης φωτογράφου Ντομινίκ Αϊσερμαν. Η ζέστη όμως άρχισε να την ενοχλεί και χωρίς δεύτερη σκέψη έμεινε με τα εσώρουχά της. Πήγε στο μαρμάρινο μπάνιο και άρχισε να κοιτάζεται στους τεράστιους καθρέφτες. Ο φωτογραφικός φακός την ακολούθησε χωρίς να σταματήσει τα «κλικ» του. Η Αϊσερμαν αναφώνησε με ενθουσιασμό: «Είστε υπέροχη έτσι». Η Ντενέβ δεν το σκέφτηκε δεύτερη φορά: «ΟΚ. Το κάνουμε!» απάντησε.

Αυτή είναι η μικρή ιστορία των τολμηρών εικόνων της διάσημης ηθοποιού για το αμερικανικό έντυπο. Σίγουρα οι φωτογραφίες αυτές αποδεικνύουν πως η γαλλίδα σταρ μπορεί να είναι επιθυμητή και σαγηνευτική ακόμη και στο κατώφλι της όγδοης δεκαετίας της ζωής της.

Η σχέση της με τον χρόνο ήταν πάντα ξεκάθαρη. Τη δεκαετία του ’90 δήλωνε σε συνεντεύξεις της: «Δεν θέλω να γεράσω περισσότερο από τόσο, αλλά ούτε θέλω να αντισταθώ στην πραγματικότητα». Οι απόψεις της παραμένουν ίδιες αν δει κανείς τις σχετικά πρόσφατες δηλώσεις που έκανε όταν ρωτήθηκε σχετικά με το άγχος της ηλικίας στο προπέρσινο Φεστιβάλ του Βερολίνου.  «Το να γερνάει μια γυναίκα, πόσω μάλλον μια ηθοποιός, δεν είναι εύκολο πράγμα, αλλά δεν θα πρέπει να της γίνει εμμονή» είπε η Κατρίν Ντενέβ.

Η αφορμή γι’ αυτό το «δώρο» μέσα από το περιοδικό «Νιου Γιορκ» στους απανταχού θαυμαστές της είναι η προώθηση της νέας ταινίας τής Εμανουέλ Μπερκό «Elle s’ en va» όπου πρωταγωνιστεί.

Πρόκειται για το 112οφιλμ της ηθοποιού, στο οποίο υποδύεται την Μπετί, μια πάλαι ποτέ νικήτρια καλλιστείων, η οποία προσπαθεί να ξεφύγει από όλα όσα τη συνδέουν με το παρελθόν. Υπό το βάρος μια αδιέξοδης σχέσης και ενός εστιατορίου που πάει κατά διαόλου, η Μπετί αποφασίζει να κάνει ένα ταξίδι με αυτοκίνητο προς άγνωστη κατεύθυνση.

Στην πορεία αναγκάζεται να δεχθεί για συνταξιδιώτη της τον μικρό της εγγονό, ο οποίος είχε κρυφτεί στο αυτοκίνητό της. Να σημειωθεί ότι με αυτόν τον ρόλο η Κατρίν Ντενέβ βρέθηκε για ακόμη μια φορά στις υποψηφιότητες των φετινών βραβείων Σεζάρ, αλλά έχασε από τη Σαντρίν Κιμπερλέν.

Πηγή: Τα Νέα

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ