ΦΩΤΟ-Ο γάμος “παρωδία” της Νταϊάνας με τον Κάρολο

ΦΩΤΟ-Ο γάμος “παρωδία” της Νταϊάνας με τον Κάρολο

 

Την πραγματική ιστορία πίσω από τα φλας των δημοσιογράφων αποκαλύπτει ο πρώην εκπρόσωπος Τύπου του Μπάκιγχαμ στο βιβλίο του «On Duty With The Queen: My Time As A Buckingham Palace Press Officer».

Στο βιβλίο του ο Ντίκι Άρμπιτερ, ο εκπρόσωπος Τύπου του Κάρολου και της Νταϊάνας παρουσιάζει την πραγματική ιστορία πίσω από τις ιστορικές φωτογραφίες που το ζευγάρι έδινε στη δημοσιότητα.

 Ο Άρμπιτερ από την αρχή της δεκαετίας του 1990, που ξεκίνησε να εργάζεται για το βασιλικό ζεύγος, εντόπισε αμέσως ότι η σχέση τους δεν ήταν καλή.”Ο γάμος τους κατέληξε σε παρωδία” γράφει ο Άρμπιτερ προκαλώντας απανωτά σοκ στη βρετανική βασιλική οικογένεια με τις αποκαλύψεις του. 

Η πριγκίπισσα περνούσε όλο το χρόνο της στο παλάτι του Κένσιγκτον, ενώ ο πρίγκιπας συνήθως βρισκόταν στο Χάιγκροβ, στο Γκλούσεστερ.

Όταν ο Κάρολος σε έναν αγώνα κρίκετ έσπασε το χέρι του, η Νταϊάνα ήταν εκεί για να τον συνοδεύσει στην έξοδο από το νοσοκομείο αλλά μόνο μέχρι να σβήσουν τα φλας. Μετά, το ζευγάρι έμενε χωριστά. Η επίσκεψη της Καμίλα Πάρκερ Μπόουλς στο νοσοκομείο για να δει τον πρίγκιπα άλλωστε, δεν είχε μείνει κρυφή.

 

 «Το 1980, ο 32χρονος τότε Κάρολος είχε επισκεφτεί την Ινδία» γράφει στο βιβλίο ο συγγραφέας. « Τότε ήταν μόνος του και είχε καθίσει σε ένα πέτρινο παγκάκι μπροστά από το Ταζ Μαχάλ, το σύμβολο της αγάπης, και είχε ορκιστεί να επιστρέψει κάποια ημέρα με τη γυναίκα που αγαπούσε. Δώδεκα χρόνια αργότερα, όταν αρχίσαμε να σχεδιάζουμε κοινή περιοδεία για τον πρίγκιπα και την πριγκίπισσα της Ουαλίας στην Ινδία, πρωταρχικό μας μέλημα, ήταν να βρεθούν οι δύο τους εκεί όπου ο Κάρολος είχε δώσει όρκο. Τα σύννεφα στο γάμο τους ήταν έντονα και είχα αρχίσει να υποψιάζομαι το χειρότερο. Ανησυχούσα ιδιαίτερα για την Νταϊάνα. Ήταν ευάλωτη και βρισκόταν σε μεγάλο συναισθηματικό πόνο. Όταν το ζευγάρι αποφάσισε να ακολουθήσει χωριστές διαδρομές για να καλύψουν μεγαλύτερο μέρος της χώρας, η απογοήτευση σε όσους γνώριζαν για την υπόσχεση του Κάρολου ήταν μεγάλη. Tα ΜΜΕ κυκλοφορούσαν με τίτλους: Η Νταϊάνα θα επισκεφτεί μόνη της το Ταζ Μαχάλ. Τότε, ο Κάρολος θα μπορούσε να πάει με την Νταϊάνα στο Ταζ Μαχάλ, για να ρίξει στάχτη στα μάτια του κόσμου, αλλά δεν ήθελε. Προφανώς, αισθάνθηκε ότι θα ήταν υποκρισία και δεν υπάρχει αμφιβολία ότι και οι δύο τους ήταν κουρασμένοι από αυτή την παρωδία. Τα ΜΜΕ αντέδρασαν όπως αναμενόταν… Με φωτογραφίες της μόνης στο Ταζ Μαχάλ Νταϊάνα, μόλις τρεις ημέρες πριν από την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου…».

 Αυτό όμως προκάλεσε τότε τον εκνευρισμό στη Νταϊάνα και όταν μετά από έναν νικηφόρο αγώνα πόλο ο Κάρολος πανηγύριζε, ξεχνώντας να φιλήσει τη γυναίκα του, τον εκδικήθηκε. Ο πρίγκιπας κατάλαβε τη γκάφα του και επέστρεψε για να τη φιλήσει. Αλλά εκείνη γύρισε το κεφάλι της και το φιλί του κατέληξε στο… αυτί της, ντροπιάζοντας τον Κάρολο.

 Το ζευγάρι ζούσε χωριστά και βρίσκονταν μόνο όταν έπρεπε να εμφανιστούν κάπου μαζί. Ο Άρμπιτερ θυμάται ένα ταξίδι τους στη Νότια Κορέα τον Νοέμβριο του 1992. Ήταν λίγο μετά από εκείνο στην Ινδία. Ο πρώην εκπρόσωπος Τύπου που πριγκιπικού ζεύγους θυμάται πως είχε πάει στο αεροδρόμιο να τους υποδεχτεί. Και τη στιγμή που άνοιξε η πόρτα του αεροσκάφους, δεν θα την ξεχάσει.

 «Η έκφραση εκείνης ήταν χλωμή και το πρόσωπο εκείνου άκαμπτο. Η γλώσσα του σώματός τους ήταν τόσο εχθρική που έμοιαζε λες και θα μπορούσαν να είχαν σκοτώσει ο ένας τον άλλο με μια μόνο ματιά». Ίσως αυτός ακριβώς να ήταν ο λόγος που όπως λέει ο τότε εκπρόσωπος Τύπου απέφευγαν να κοιτούν ο ένας τον άλλον.

Το βιβλίο θα κυκλοφορήσει την 1η Οκτωβρίου.

Πηγή: www.dailymail.co.uk

 

Διαβάστε επίσης

ΦΩΤΟ-Δείτε την Νταϊάνα όταν ήταν παιδί

ΦΩΤΟ-Όταν η Νταϊάνα χόρευε με τον Τραβόλτα

Η Νταϊάνα απειλούσε την Καμίλα: Έστειλα να σε σκοτώσουν

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ