ΦΩΤΟ-Ο Ethan Hawke στην Πύλο

ΦΩΤΟ-Ο Ethan Hawke στην Πύλο  

 

Aπό τη Βίκη Αλεξανδροπούλου

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Ethan Hawke απολαμβάνει τις διακοπές του στην Ελλάδα και πιο συγκεκριμένα στην Πύλο.

Απλός και όχι με το ύφος του μεγάλου πρωταγωνιστή, ο Hawke αποδεικνύει ότι οι star δεν είναι μόνο τα φώτα  και η προβολή αλλά κυρίως η συμπεριφορά.

Μετά την πρεμιέρα της ταινίας του “Πριν από τα μεσάνυχτα”, που είναι σχεδόν όλη γυρισμένη στα μαγικά τοπία της Μεσσηνίας, ο διάσημος ηθοποιός, με τη σύζυγο και τα δύο του παιδιά ταξίδεψαν μέχρι την Πύλο και έμειναν σε πολυτελές ξενοδοχείο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, ήταν απλός και ευγενικός με τον κόσμο, που τον πλησίαζε και του ευχόταν καλή επιτυχία στην ταινία.

Αυτό που αποδεικνύει όμως, ότι δεν είναι star με παράλογες απαιτήσεις και ιδιοτροπίες, είναι ότι ένα βράδυ αποφάσισε να πάει με την οικογένειά του στο ιταλικό εστιατόριο που υπάρχει μέσα στο ξενοδοχείο. Δεν υπήρχε, όμως,  τραπέζι και αναγκάστηκε να περιμένει, γεγονός που δεν έδειξε να τον ενοχλεί.

Ντυμένος casual με ένα T – shirt και ένα τζιν, απόλαυσε ένα ποτήρι κρασί με τη σύζυγό του, κάθισε λίγο και στη συνέχεια έφυγε.

Τα πρωινά προτιμούσε να κάνει μπάνιο, στα όχι και τόσο ακόμα ζεστά νερά του Ιονίου και όχι στην πισίνα. Άλλωστε, πισίνα βρίσκει παντού, ελληνικά νερά όχι.

Ο Ethan Hawke πολλές φορές έχει εκφράσει την αγάπη του για τη χώρα μας. Σε συνεντεύξεις που παραχώρησε για τη νέα του ταινία, μίλησε με τα καλύτερα λόγια τόσο για την χώρα μας όσο και για τους Έλληνες.

 

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ