Πέτρος Λαγούτης και Μάρθα Λαμπίρη-Φεντόρουφ: Έρωτας από το πρώτο πλάνο

Η επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1 «Παγιδευμένοι» επεφύλασσε μια αναπάντεχη και πολύ ρομαντική σχέση για τον Πέτρο Λαγούτη και τη Μάρθα Λαμπίρη- Φεντόρουφ.

Της ΝΙΚΗΣ ΚΩΤΣΟΥ

Περίπου πέντε μήνες μετράει η σχέση του Πέτρου Λαγούτη και της Μάρθας Λαμπίρη-Φεντόρουφ. Ο καταξιωμένος ηθοποιός γνωρίστηκε με την ανερχόμενη συνάδελφό του στα γυρίσματα της σειράς του ΑΝΤ1 «Παγιδευμένοι», στην οποία πρωταγωνιστούν.

Η ταλαντούχα ηθοποιός ταξίδεψε από τη Βρετανία, όπου ζούσε, για να περάσει από ακρόαση για τη σειρά, στην οποία ενσαρκώνει μια δυναμική δικηγόρο. Αφού επιλέχθηκε για τον ρόλο, η ίδια «αναγκάστηκε» να επιστρέψει στην Ελλάδα μέσα σε δύο ημέρες, κάτι που έμελλε να αλλάξει τη ζωή της τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο. Τα τελευταία πέντε χρόνια ζούσε στο Λονδίνο, το οποίο επέλεξε για να διευρύνει τους επαγγελματικούς της ορίζοντες, αλλά και γιατί είναι μια πολυπολιτισμική ευρωπαϊκή πόλη. Η Μάρθα δεν πρόλαβε να επηρεαστεί από την ξαφνική αλλαγή στη ζωή της που έφερε αυτή η μετακόμιση, αφού από την ημέρα που επέστρεψε συμμετέχει εντατικά στα γυρίσματα της σειράς όπου πρωταγωνιστεί.

Το love story

Λίγο μετά τα πρώτα γυρίσματα, η Μάρθα Λαμπίρη-Φεντόρουφ ήρθε αρκετά κοντά με τον συμπρωταγωνιστή της Πέτρο Λαγούτη. Από τότε οι δυο τους είναι αχώριστοι και, χωρίς να κρύβουν τη σχέση τους, κρατούν τους τόνους χαμηλά. Πρόσφατα, μάλιστα, ο φωτογραφικός φακός τούς απαθανάτισε σε μια ρομαντική βόλτα. Σε επικοινωνία που είχε η Realnews με τον Πέτρο Λαγούτη, όταν ρωτήθηκε αναφορικά με την όμορφη σχέση που ζουν, δεν θέλησε να κάνει κάποια δήλωση. Ωστόσο, παλαιότερα και πριν από τη σχέση αυτή, ο ίδιος έλεγε: «Όσο μεγαλώνω, γίνεται πιο δύσκολο να ερωτευτώ. Όσο μεγαλώνεις, δεν ενθουσιάζεσαι όπως όταν είσαι πιτσιρικάς, δεν έχεις άγνοια κινδύνου».

Αυτό, όμως, ήρθε για να το ανατρέψει η όμορφη Μάρθα. Από πατέρα Έλληνα και μητέρα Πολωνή, η Μάρθα μεγάλωσε με δύο διαφορετικές κουλτούρες και έμαθε να ζει ανάμεσα σε δύο πατρίδες. Θα μπορούσε, λοιπόν, άνετα να χαρακτηριστεί ως πολίτης του κόσμου, αφού, εκτός από τη διπλή καταγωγή, λατρεύει τα ταξίδια και έχει ζήσει ένα σημαντικό μέρος της ζωής της στο εξωτερικό. «Πάντα ήθελα να φύγω στο εξωτερικό και, αν δεν έφευγα εκείνη τη στιγμή, δεν θα το έκανα ποτέ, γιατί θα ξεκινούσαν οι δουλειές εδώ. Μου άνοιξαν μεγάλοι ορίζοντες», έχει πει. Είχε μείνει για έναν χρόνο στο Ιράν, όπου πρωταγωνίστησε σε σειρά εποχής της ιρανικής τηλεόρασης και έμαθε περσικά.

Ο Πέτρος Λαγούτης έχει δύο γιους, τον 20χρονο Δημήτρη και τον 17χρονο Γιώργο, από τον γάμο του με την επίσης ηθοποιό Μυρτώ Αλικάκη.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ