Πιέρ Παλμάντ: Τροχαίο για τον γνωστό Γάλλο ηθοποιό που συμμετείχε σε όργια

Ο Γάλλος κωμικός ηθοποιός Πιερ Παλμάντ, υπό την επήρεια κοκαΐνης και φαρμάκων, προκάλεσε τροχαίο δυστύχημα κατά το οποίο μια έγκυος γυναίκα έχασε το έμβρυο που κυοφορούσε.

Της Μαρίας Δεναξά

Ο ίδιος νοσηλεύεται σε πολύ κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο. Σύμφωνα με τις Αρχές, ο ηθοποιός είχε προηγουμένως διοργανώσει σε βίλα του γιορτή «chemsex» – οργίων με 4 άνδρες νεαρής ηλικίας.  Όσοι συμμετέχουν στο chemsex παίρνουν κοκαΐνη και άλλες ουσίες για να μπορούν να έχουν μεγαλύτερη αντοχή κατά τη διάρκεια των ερωτικών περιπτύξεων.

Τα ραντεβού με τους 4 άνδρες, τους οποίους ο κωμικός πλήρωσε για να συμμετέχουν στα όργια, τα είχε κλείσει από το ίντερνετ. Ο Πιερ Παλμάντ, προκάλεσε το δυστύχημα όταν βγήκε από το σπίτι του μαζί με δυο από τους 20χρονους ερωτικούς συντρόφους του για να πάρουν φαγητό από κοντινό σούπερ μάρκετ.

Αυτόπτες μάρτυρες δήλωσαν πως ο κωμικός ξαφνικά μπήκε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και το όχημά του συγκρούστηκε με άλλο αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν τρία άτομα μεταξύ των οποίων μια έγκυος γυναίκα και το 6χρονο παιδί της, που νοσηλεύονται σε πολύ κρίσιμη κατάσταση. Ο ηθοποιός κινδυνεύει με δεκαετή ποινή φυλάκισης.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ