Περικλής Κονδυλάτος: «Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου δεν έχει σχέση με τη μόδα»

Με λόγια που δεν αφήνουν περιθώρια παρερμηνείας, ο Περικλής Κονδυλάτος μίλησε στο Astra TV και στην εκπομπή Status του Κωνσταντίνου Καμέα, αφήνοντας αιχμές για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και τον κόσμο της ελληνικής μόδας.

Ο γνωστός σχεδιαστής κοσμημάτων δεν μάσησε τα λόγια του, με αφορμή την πολυαναμενόμενη επιστροφή του GNTM. «Τα ριάλιτι μόδας στην Ελλάδα δεν έχουν να κάνουν με τη μόδα, έχουν να κάνουν με το ριάλιτι, η μόδα είναι μια επίφαση. Οι άνθρωποι που έχουν παρουσιάσει reality shows, στο σύνολό τους, δεν έχουν σχέση με τη μόδα», είπε , πριν στρέψει τα βέλη του κατά της Ηλιάνας Παπαγεωργίου.

«Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου δεν έχει σχέση με τη μόδα. Είναι ένα μοντέλο που αποσύρθηκε από το μόντελινγκ πάρα πολύ νωρίς, έφυγε από το χώρο της μόδας, και πήρε δουλειές που θα έπρεπε να τις έχουν άνθρωποι που είναι στο χώρο της μόδας», σχολίασε χαρακτηριστικά ο σχεδιαστής κοσμημάτων.

Το σχόλιό του προκάλεσε αίσθηση, ενώ δεν είναι η πρώτη φορά που ο Κονδυλάτος εκφράζει δημόσια και «χωρίς φίλτρο» την άποψή του για τον εγχώριο χώρο της showbiz και της μόδας.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ

ENIKOS NETWORK