Πέντε stylish τρόποι για να φορέσετε τα έντονα χρώματα

Καλοκαίρι χωρίς χρώμα δεν υφίσταται, γι’ αυτό και σήμερα κάνουμε focus στις ζωηρές αποχρώσεις και στο πώς θα τις φορέσουμε.

Έντονο φούξια, ζουμερό πορτοκαλί και δροσερό lime είναι τα χρώματα που θα πρωταγωνιστήσουν φέτος στις καλοκαιρινές μας εμφανίσεις. Και είτε λατρεύετε τη μίνιμαλ αισθητική, είτε το παιχνιδιάρικο mix&match, εμείς θα σας αποκαλύψουμε τους πιο απολαυστικούς τρόπους για να συνδυάσετε αρμονικά τα χρώματα και να βάλετε λίγη ένταση στη ζωή σας!

Credit: Arum Streetstyle/Instagram

 

Συνδυάστε τα έντονα χρώματα με λευκό και μαύρο: ο πιο safe τρόπος για να φορέσετε ένα statement ρούχο είναι κατεβάζοντάς το. Τα δύο αυτά, βασικά χρώματα λειτουργούν ως καμβάς και ταιριάζουν με τα πάντα. Προσωπική μας συμβουλή είναι να συνδυάσετε το έντονο χρώμα με λευκό, γιατί… καλοκαίρι έχουμε, θέλουμε φωτεινά outfits.

Credit: Arum Streetstyle/Instagram

Επενδύστε στα bold prints: αν σας αρέσουν τα τολμηρά σύνολα δεν έχετε παρά να επιλέξετε ένα outfit με έντονο μοτίβο, το οποίο θα παίζει με τα χρώματα και τις αντιθέσεις. Σίγουρα, θα τραβήξει όλα τα βλέμματα πάνω του και γιατί όχι άλλωστε!

Credit: Nina Sandbech/Instagram

Παίξτε στην ίδια παλέτα: θάλασσα ή φωτιά; Ξέρετε ότι τα χρώματα χωρίζονται σε δυο κατηγορίες με το κόκκινο να πρωταγωνιστεί στη μία και το μπλε στην άλλη. Φυσικά και μπορείτε να αναμείξετε τις δύο κατηγορίες μεταξύ τους, αλλά γενικά θεωρείται πολύ fashion το να αναδείξετε διαφορετικές αποχρώσεις της μίας μόνο ομάδας.

Credit: Streetstyle Point/Instagram

Δημιουργήστε ένα μονοχρωματικό σύνολο: εύκολο; Όχι και τόσο. Καθώς τα μίνιμαλ looks είναι πιο tricky. Για να πετύχετε ένα σωστό μονοχρωματικό outfit προσέξτε τις υφές και την απόχρωση. Ένα απλό κόλπο είναι να ελέγχετε τα ρούχα πάντα σε φυσικό φως, έτσι ώστε να βλέπετε το πραγματικό τους χρώμα.

Credit: Streetstyle Point/Instagram

Βασιστείτε στο color blocking: και φτιάξτε τα πιο έντονα σύνολα. Αφήστε για λίγο στην άκρη τα basic χρώματα και δοκιμάστε να βάλετε στη ζωή σας λίγη ένταση. Το color blocking trend δεν είναι και τόσο δύσκολο άλλωστε. Αρκεί μόνο να χρησιμοποιήσετε πάνω από τρεις αποχρώσεις και να μη μπλέξετε τις χειμωνιάτικες υφές με τις καλοκαιρινές.

Πηγή: Instyle.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ