Πασίγνωστη σταρ έβαλε πωλητήριο στην έπαυλή της- ΦΩΤΟ

Η σταρ της ποπ Σακίρα αποφάσισε να πουλήσει την έπαυλή της στην παραλία του Μαϊάμι, στη Φλόριντα των ΗΠΑ.

Η Κολομβιανή τραγουδίστρια αγόρασε το ακίνητο έναντι 3,3 εκατ. δολ. το 2001 λίγο πριν κυκλοφορήσει στις ΗΠΑ το πρώτο αγγλικό single της «Whenever, Wherever».

Η τιμή πώλησης της έπαυλης του 1950 είναι τώρα 11,6 εκατ. δολάρια.

Δεκαεπτά χρόνια μετά, η Σακίρα είναι γνωστή σε όλο τον κόσμο, με μια σειρά μουσικών βραβείων και με άλμπουμ με πολύ καλές πωλήσεις. Το ακίνητό της στη Φλόριντα επίσης έχει αναμορφωθεί πλήρως. Βρίσκεται σε έκταση 2.023 τμ στον όρμο Μπισκέιν με ιδιωτική αποβάθρα. Η κατοικία των 808 τμ είναι σε μικρή απόσταση με το αυτοκίνητο από τον Ατλαντικό Ωκεανό και τη λευκή άμμο της παραλίας του Μαϊάμι.

Η έπαυλη είναι εξωτερικά βαμμένη λευκή και φωτεινή με μινιμαλιστική, σύγχρονη αισθητική. Διπλές πόρτες ανοίγουν στην τραπεζαρία και ένα μεγάλο παράθυρο έχει θέα προς την πίσω αυλή και την πισίνα.

Έχει σαλόνι με μοντέρνο τζάκι, κουζίνα, δωμάτιο ψυχαγωγίας, γυμναστήριο, γραφείο και έξι υπνοδωμάτια.

Η Σακίρα είχε προσπαθήσει ξανά να πουλήσει το ακίνητο, το 2013 έναντι 14,95 εκατ. δολ. και αργότερα μείωσε την τιμή κατά 2 εκατ. δολάρια.

Αυτή τη φορά, σύμφωνα με το Page Six, προσπαθεί να το πουλήσει με τη βοήθεια του ετεροθαλούς αδελφού της, μεσίτη, Αντόνιο Μεμπάρακ. Η Σακίρα και ο σύντροφός της, Ισπανός ποδοσφαιριστής Ζεράρ Πικέ είναι ιδιοκτήτες αρκετών σπιτιών και περνούν τον περισσότερο χρόνο στην Ισπανία. Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Πηγή φωτο: pagesix.com

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ