Παπαράτσι έβρισε την Suri Cruise

Παπαράτσι έβρισε την Suri Cruise

Oι παπαράτσι είναι ιδαίτερα επιθετικοί και αδίστακτοι όταν θέλουν να πάρουν πλάνο κάποιον από τους stars. Αυτή τη φορά, όμως, φάνηκαν ιδιαίτερα υπερβολικοί, αφού επιτέθηκαν στην 7χρονη Suri.

Όλα άρχισαν, όταν η Katie Holms και η κόρη της, βγήκαν έξω από το διαμερισμά τους, όπου τις περίμεναν ορδές παπαράτσι.

Η Suri, πολλές φορές έχει δείξει την απέχθειά της και κρύβει το πρόσωπό της, για να προστατευθεί.   Άλλωστε, δεν είναι εύκολο για ένα παιδί, να βλέπει συνέχεια το προσωπάκι του στις φυλλάδες, στα περιοδικά και στο διαδίκτυο.

Μητέρα και κόρη προσπάθησαν να μπουν στο τζιπ που τις περίμενε, αλλά μέχρι να φτάσουν εκεί, οι φωτογράφοι τις περικύκλωναν για να τις απαθανατίσουν.

Κάποια στιγμή, η Suri τους φώναξε: “Προσπαθούμε να μπούμε στο αυτοκίνητο. Σταματήστε πια”.

Κάποιος παπαράτσι, που προφανώς, δεν του άρεσε η αντίδραση της μικρής, μόλις εκείνη μπήκε στο αυτοκίνητο, της είπε “Γειά σου Suri παλιόπαιδο”.

Και αμέσως ακούστηκε από κάποιον άλλον η λέξη “bitch”.

Τον τελευταίο χρόνο, πολλοί είναι οι stars που τα έχουν βάλει με τους παπαράτσι και έχουν σημειωθεί πολλές επιθέσεις εναντίον τους.

Η Halle Berry, ο Kanye West, o Justin Bieber, η Kim Kardashian και όχι μόνο, έχουν φτάσει στο σημείο να δημιουργήσουν σκηνή στο δρόμο. 

Γι΄αυτό ακριβώς το λόγο, πολλοί από τους διάσημους ζητούν να υπάρξει νόμος, που θα τους προστατέψει από τους φωτογράφους.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ