Πάνος Αργιανίδης: Από το Survivor στο Δρομοκαΐτειο – Ο αγώνας του “μάνατζερ ράγκμπι” για την επιβίωση μακριά από τη δημοσιότητα

Ο Πάνος Αργιανίδης έγινε σήμερα το πρόσωπο της ημέρας για τους λάθος, όμως, λόγους. Ο πρώην παίκτης του Survivor αργά χθες το βράδυ κλείστηκε στην τουαλέτα του κτιρίου των ΕΛΤΑ Κρυονερίου όπου εργάζεται ως υπεύθυνος ασφαλείας και απειλούσε να αυτοκτονήσει. Το θρίλερ έληξε στις 10 το πρωί με την επέμβαση των ανδρών της ΟΠΚΕ και ο Αργιανίδης μετά την κατάθεση του αποφασίσθηκε να νοσηλευτεί στο Δρομοκαΐτειο.

Ο 41χρονος σήμερα Πάνος Αργιανίδης συστήθηκε  στο τηλεοπτικό κοινό με την πρωτάκουστη έως τότε ιδιότητα του “μάνατζερ ράγκμπι”. Η συμμετοχή του στο ριάλιτι επιβίωσης Survivor που επανέκαμψε στους τηλεοπτικούς δέκτες μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΙ του χάρισε την πρόσκαιρη, όπως φάνηκε, δημοσιότητα που τόσο επιζητούσε.

Στην παρουσίαση του είχε δηλώσει ότι σπούδασε Μάρκετινγκ Διεθνών και Οικονομικών Σχέσεων και Ανάπτυξης στο ΕΚΠΑ και παράλληλα ασχολούνταν με τον αθλητισμό. Στο Survivor, είχε αφήσει εποχή με τους συνεχόμενους τραυματισμούς του, αλλά και την περίφημη μπλούζα με τα αστέρια, ενώ δεν έλειπαν και οι τσακωμοί με τους υπόλοιπους παίκτες κυρίως με τον Κώστα Αναγνωστόπουλο τον μισθοφόρο του παιχνιδιού.

Η όλη του εικόνα είχε προκαλέσει πολλές συζητήσεις με πολλούς τηλεθεατές να τον μισούν και άλλους να τον αγαπούν. Όπως γίνεται δηλαδή με κάθε παίκτη που ξεχωρίζει. Τελικά δεν τα κατάφερε να φθάσει στο τέλος του παιχνιδιού και στο μεγάλο έπαθλο, καθώς αποχώρησε

Μάλιστα λες και το ήξερε τι τον περίμενε στην τελευταία του συνέντευξη στο παιχνίδι είχε δηλώσει πως ήταν μια χαρά στην προστατευμένη λιμνούλα του Survivor τόσο καιρό και τώρα πρέπει να γυρίσει στην κανονική ζωή και να αντιμετωπίσει τον «ωκεανό» που αντιμετωπίζουμε όλοι. Όπως φάνηκε σήμερα ο ωκεανός αποδείχθηκε βαθύς για τον Πάνο Αργιανίδη, ο οποίος σήμερα κινδύνεψε να πνιγεί στα σκοτεινά νερά του.

Οι πρώην συμπαίκτες του, όπως η γυμνάστρια Ειρήνη Κολιδά έκανε λόγο για έναν ευαίσθητο άνθρωπο: “Είχαμε μια γενικού τύπου επαφή, ήξερα την ψυχοσύνθεσή του και τον τρόπο σκέψης του και αρκετά πράγματα δικά του, αλλά είχαμε να μιλήσουμε κι ένα μήνα. Είναι πάρα πολύ ευαίσθητος, πάρα πολύ κλειστός στο να εκφράσει τα συναισθήματά του.
Επειδή είναι ένας άνθρωπος ο οποίος έχει πιέσει το συναίσθημά του σε αρκετά πράγματα προσωπικά του, σίγουρα θα μπορούσε εύκολα να οδηγηθεί σε κάτι αντίστοιχο. Το ανθρώπινο μυαλό και η ανθρώπινη καρδιά δεν έχουν όρια. Δεν μπορούμε να τα βάλουμε εμείς και να τα προκαθορίσουμε. Οπότε, ο καθένας μας μπορεί πάνω σε μια ευαισθησία» υποστήριξε επίσης.

Όπως δήλωσε η Ειρήνη Κολιδά στην τελευταία τους επικοινωνία ο Αργιανίδης της είχε εκμυστηρευθεί ότι δεν ήθελε να συμμετάσχει στο επερχόμενο Survivor All Stars χωρίς όμως να αποκαλύψει τους λόγους και μάλιστα είχε προτρέψει και τους πρώην συμπαίκτες του να μην συμμετάσχουν.

Τα δύσκολα για τον Αργιανίδη ξεκίνησαν, όπως και για αρκετούς παίκτες παιχνιδιών, μετά το τέλος της τηλεοπτικής παρουσίας του.

Όταν επέστρεψε από τον Άγιο Δομίνικο και προσπάθησε να κάνει ένα νέο ξεκίνημα στη ζωή του. Μετά το ριάλιτι εργάστηκε ως γυμναστής και έκανε ένα πέρασμα από σχολή δημοσιογραφίας, για τις ανάγκες ενός δοκιμαστικού δελτίου ειδήσεων. Τελικά δεν κατάφερε να ακολουθήσει τα όνειρα του και μέχρι σήμερα εργάζονταν ως υπεύθυνος ασφαλείας στα ΕΛΤΑ Κρυονερίου, όπου σήμερα έλαβε χώρα η περιπέτεια του.

Η μάχη με τον καρκίνο

Σε εμφάνισή του στην εκπομπή «Μεσάνυχτα» της Ελεονώρα Μελέτη το 2019, ο Πάνος Αργιανίδης είχε αποκαλύψει πως πήρε μέρος στο Survivor, ενώ έκανε χημειοθεραπείες. Τον Ιούνιο του 2016 είχε διαγνωστεί με καρκίνο στην ουροδόχο κύστη.

«Η πρόληψη είναι αυτή που μετράει και κάνω κάθε έξι μήνες εξετάσεις. Τότε μου βρήκανε χαμηλό σίδηρο και κάναμε κάποιες εξετάσεις όπου διαγνώστηκε η ασθένεια. Μέσα σε τρεις μήνες έκανα θεραπείες που γίνονται μέσα σε τρία χρόνια. Εκείνη τη περίοδο σκεφτόμουν μόνο τους δικούς μου ανθρώπους, οι συγγενείς το έμαθαν αρκετό καιρό μετά το παιχνίδι. Γι’ αυτό και ήταν πολύ σημαντικό το έπαθλο επικοινωνίας» είχε εξομολογηθεί.

Στην εμφάνισή του στην εκπομπή του Alpha, ο Πάνος Αργιανίδης δεν θύμιζε σε τίποτα την εικόνα που είχε στο Survivor. Με διατροφή και άσκηση, μεταμορφώθηκε σε έναν μυώδη άνδρα που λάτρευε τη γυμναστική και το έδειχνε στο instagram.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ