Όσκαρ 2021: Οι θεραπείες και ρουτίνες ομορφιάς των celebrities πριν από το κόκκινο χαλί

Οι ετοιμασίες των celebrities για τα Όσκαρ, ξεκινούν πολύ πριν τη μεγάλη βραδιά. Για την ακρίβεια μήνες πριν.

Ειδικές θεραπείες, μάσκες ομορφιάς, ρουτίνες περιποίησης για πρόσωπο, μαλλιά και βλεφαρίδες, οι celebrities κάνουν ό,τι μπορούν για να είναι σίγουροι πως η εμφάνισή τους στο κόκκινο χαλί θα είναι αντάξια της βραδιάς.

Φωτοθεραπείες

Οι θεραπείες με μάσκες Led είναι ιδιαιτέρα δημοφιλείς και γίνονται αρκετούς μήνες πριν τη βραδιά της τελετής απονομής των Όσκαρ. Πρώτα γίνεται απαλός καθαρισμός και απολέπιση που ακολουθείται από συνεδρίες με φωτοθεραπεία μπλε και κόκκινου φωτός. Το μπλε φως είναι ιδανικό για λιπαρό ή επιρρεπή σε ακμή επιδερμίδα και το κόκκινο καταπραΰνει και βοηθά στην παραγωγή κολλαγόνου .

Vegan θεραπείες

Πρόκειται για θεραπείες με βλαστοκύτταρα φυκιών τα οποία δρουν τοπικά, είναι θρεπτικά και αυξάνουν την παραγωγή κολλαγόνου ενώ τονώνουν και αναζωογονούν την επιδερμίδα.

Lash lifts

Οι celebrities αγαπούν τις θεραπείες για τις βλεφαρίδες. Τα Lash Lifts είναι μάλιστα πρώτα στην προτίμησή τους αφού δίνουν αποτέλεσμα ψεύτικων βλεφαρίδων χωρίς να επηρεάζονται οι φυσικές βλεφαρίδες τους.

Ραδιοσυχνότητες και κρυοθεραπεία

Το skin icing είναι το trend των τελευταίων μηνών σε ό,τι αφορά τις θεραπείες προσώπου αφού τονώνει, αναζωογονεί και φρεσκάρει την επιδερμίδα. Η κρυοθεραπεία βελτιώνει ακόμα και το περίγραμμα του προσώπου ενώ εξαιτίας της συστολής των αιμοφόρων αγγείων που προκαλεί το δέρμα φαίνεται πιο ελαστικό και λαμπερό. Kι επιπλέον, οι ραδιοσυχνότητες, βοηθούν στην ανόρθωση του προσώπου και καθώς πρόκειται για μία μη επεμβατική θεραπεία μπορεί να γίνει ακόμα και μερικές ώρες πριν από μία σημαντική εμφάνιση.

Λεύκανση δοντιών

Ένα λαμπερό χαμόγελο είναι απαραίτητο για μία φωτογραφία στο κόκκινο χαλί και οι celebrities πριν από τη μεγάλη βραδιά δεν παραλείπουν ποτέ το ραντεβού στον οδοντίατρό τους.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Reese Witherspoon (@reesewitherspoon)

Θεραπείες σύσφιξης σώματος

Οι θεραπείες που αγαπούν οι celebrities πριν από τα Όσκαρ, δεν είναι μόνο θεραπείες προσώπου, αλλά εφαρμόζονται και στο σώμα. Λεμφικό μασάζ, μάσκες σύσφιξης και τόνωσης του σώματος, θεραπείες με καφεΐνη, άλατα και φύκια είναι στην κορυφή της λίστα των διασήμων.

Yoga και διαλογισμός

Ένα όμορφο και περιποιημένο πρόσωπο και σώμα πρέπει να εναρμονίζεται και με την ομορφιά του πνεύματος. Οι celebrities πριν από το κόκκινο χαλί, κάνουν yoga, ασκήσεις αναπνοών και διαλογισμό προκειμένου να ομορφύνουν εκτός από την εμφάνισή τους και το πνεύμα τους.

Πηγή: Instyle.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ