ONE: Έτσι δημιουργήθηκε το boy band – 25 χρόνια μετά την πρώτη τους συνάντηση

25 χρόνια μετά την πρώτη τους συνάντηση στη Σχολή του Φωκά Ευαγγελινού, οι ΟΝΕ, βρέθηκαν στον καναπέ του Studio 4 της ΕΡΤ, σε μια εκ βαθέων συζήτηση για την πορεία τους όλα αυτά τα χρόνια.

Έχοντας καταγράψει μια μακρά και επιτυχημένη πορεία στο ελληνικό πεντάγραμμο κι έχοντας στο ενεργητικό τους σημαντικές συνεργασίες, αλλά και συμμετοχή στο διαγωνισμό της Eurovision, οι ΟΝΕ άφησαν το στίγμα τους στην pop σκηνή της Ελλάδας.

Η αίσθηση του “ηλεκτρισμού” και η ενέργεια εκείνη που χαρακτήρισε την πρώτη τους συνάντηση, παρά τα διάφορα σκαμπανεβάσματα, διατηρήθηκαν σταθερά όλα αυτά τα χρόνια. Αυτή – όπως δήλωσαν – παραμένει η κινητήρια δύναμη, η οποία μαζί με την εμπειρία και την ωριμότητα τους ωθεί να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό μέχρι και σήμερα.

Οι διαφωνίες, τα πάνω και τα κάτω στις μεταξύ τους σχέσεις, μαζί με το χρόνο που πέρασε, τους “έδεσαν” περισσότερο από ποτέ, νιώθοντας σήμερα σαν μια οικογένεια.

Οι ΟΝΕ, το πρώτο pop ανδρικό συγκρότημα στην ιστορία της ελληνικής μουσικής που μεσουράνησε στη δεκαετία του 2000, μετά από μια μικρή διακοπή λόγω επαγγελματικών διαφωνιών, επανενώθηκαν οριστικά το 2019, με αφορμή την πρόσκληση της ΕΡΤ να εμφανιστούν στην εκδήλωση για τη Eurovision, που είχε πραγματοποιηθεί εκείνη τη χρονιά.

Στη συνέντευξη που παραχώρησαν στους Νάνσυ Ζαμπέτογλου και Θανάση Αναγνωστόπουλο αναφέρθηκαν επίσης στις εμφανίσεις τους αυτή την περίοδο, αλλά και στο όνειρό τους για την πραγματοποίηση μιας μεγάλης περιοδείας στην Ελλάδα και στην Κύπρο με τη συμμετοχή καλλιτεχνών, με τους οποίους συνεργάστηκαν όλα τα προηγούμενα χρόνια.

«Η έμπνευση του συγκροτήματος ήταν του Γιώργου και δεν θα μπορούσε να είναι καλύτερος παραγωγός. Ο Γιώργος Θεοφάνους είχε αρχίσει την τεράστια άνοδο της καριέρας του. Είχε την Ευρυδίκη, τον Σάκη, τη Μαντώ, Πασχάλη, Σαββιδάκη και άρχισε να μπαίνει σε λαϊκά χωράφια και απογειώθηκε με τον “Παλιόκαιρο”, με την Άντζελα Δημητρίου και το “Κάνε στην Άκρη”. Είχε στο μυαλό του, γιατί ήταν ανήσυχο πνεύμα, να κάνει ένα boyband. Με φωνάζει να κάνω φωνητικά σε έναν δίσκο της Ευρυδίκης, με βλέπει, είχα αλλάξει τα μαλλιά μου. Μου λέει θέλω να κάνω ένα boyband, είσαι μέσα. Εγώ είχα δίσκο με τον Καρβέλα έτοιμο. Τότε, όμως, είχα πάθει παράκρουση με τους Backstreet Boys, Take That και λέω θέλω πολύ. Παρατάω τα πάντα και του λέω ναι», περιέγραψε ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου.

«Παράλληλα, βρίσκει τον Φίλιππο, που ήταν μαζί του σε κάποιες από τις συμμετοχές στην Eurovision. Του κάνει και ο Φίλιππος. Βρίσκει και τον Δημήτρη, που είχε μια γνωριμία. Κάνει οντισιόν με το Mad και τον Sfera και βρίσκουν τον Αργύρη και τον Πάνο», πρόσθεσε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ